Liga 1

Viitorul vrea puncte in Giulesti

Trimisa de Astra Giurgiu pe ultimul loc al Ligii 1 dupa infrangerea cu 4-0 din prima etapa, Viitorul Constanta vine in Giulesti la finalul saptamanii pentrut a repara ceea ce antrenorul Catalin Anghel spune ca a fost doar un accident.

"N-am trecut usor peste prima etapa si speram ca duminica, in fata Rapidului, sa demonstram ca a fost un accident. Vrem sa credem ca acum incepe campionatul. Este un meci cu o echipa de traditie insa noi avem posibilitatea sa castigam trei puncte. Vrem sa dam ritmul, sa ne facem jocul si sa ne cream ocazii. Daca vom face asta si vom juca si foarte organizat, atunci cred ca vom putea lua punct sau puncte din Giulesti. Sper sa invatam sa jucam si la rezultat", a spus tehnicianul.

Despre partida cu Rapid a vorbit si experimentatul fundas Sorin Ghionea, in opinia caruia formatia giulesteana ramane una puternica in pofida perioadei de reconstructie prin care trece in prezent.

"Am convingerea ca meciul cu Astra a fost un accident nefericit, greu de digerat de fiecare dintre noi. Duminica nu va fi usor, chiar daca Rapid este o echipa in reconstructie, trebuie sa tinem cont ca au jucatori cu experienta care pot face oricand diferenta", a spus fundasul.

Meciul Rapid - Viitorul va fi LIVE TEXT pe Onlinesport.ro, duminica seara, de la ora 19:00.



Viitorul vrea puncte in Giulesti