Liga 1

Viitorul urca pe podium dupa 2-1 in deplasare cu Botosani

Echipa pregatita de Gheorghe Hagi s-a impus mai clar decat o arata scorul pe terenul celor de la FC Botosani, sambata seara, intr-un meci din etapa a 13-a in Liga 1 Betano.

Dupa o prima repriza slaba, cu o singura ocazie notabila aparuta in chiar minutul 45 la o deviere blocata de portarul Pap, Viitorul avea sa deschida scorul dupa pauza.

Hagi a mutat inspirat cu Vodut in locul lui Houri din minutul 63, iar atacantul adus de la Voluntari nu a dezamagit.

Asa am trait Botosani - Viitorul 1-2

La doar trei minute de la intrarea in teren Vodut a deschis scorul cu o lovitura de cap din centrarea lui Dragus din flancul drept.

Ianis Hagi a dublat avantajul celor de la Viitorul cu sapte minute inaintea finalului dintr-o lovitura de la 11 metri acordata in urma faultului comis de Burca asupra lui Vodut.

Botosani a redus din diferenta in minutul 90+3 prin sarbul Trujic, insa imediat dupa reluarea jocului arbitrul a fluierat finalul meciului si Viitorul pleaca invingatoare din Moldova.

O deplasare unde Viitorul a pierdut ultimele doua intalniri, un 0-1 in sezonul regular precedent si un 2-3 in Cupa Romaniei, de asemenea sezonul precedent.

Caseta tehnica

FC Botoşani: Pap – Patache (Trujic '80), Miron, Burcă, Dumitraş – Oaidă (Florescu '41), Rodriguez – Golofca (Ongenda '67), Enriko Papa, Fabbrini – M. Roman II. Antrenor: Costel Enache;

Viitorul: Cojocaru – Boboc (Luchin '76), Ţîru, Mladen, De Nooijer – Artean, Băluţă, Vînă – Hagi, Drăguş (Achim '81), Houri (Voduţ '63). Antrenor: Gheorghe Hagi;

Cartonaşe galbene: Rodriguez '74 / Vînă '60;

Arbitru: Marius Avram.



Viitorul urca pe podium dupa 2-1 in deplasare cu Botosani