Liga 1

Viitorul si Astra termina la egalitate intr-un duel pentru playoff

Sursă foto: twitter.com/viitorulfc

Un 1-1 care o avantajeaza pe Dinamo, echipa care in eventualitatea unui succes in fata Craiovei ar urca peste Viitorul in clasament.

Pentru campioana Romaniei meciul de vineri seara de pe teren propriu a inceput cum nu se poate mai rau, debutantul Capusa gresind decisiv la o pasa inapoi spre portarul Cojocaru, faza din care oaspetii obtineau lovitura de la 11 metri.

Matei, jucator adus in aceasta iarna de la Rijeka, a fost faultat si tot el a transformat cu eleganta de la punctul cu var.

Viitorul a cautat egalarea si cel mai aproape a trecut de gol la sutul lui Ianis Hagi, noul capitan al echipei, care a intalnit bara. O executie cu dreptul dintr-o lovitura libera pe care fiul fostului mare international Gheorghe Hagi o obtinuse in duel cu Polczak.

Asa am trait Viitorul - Astra 1-1

In cele din urma gazdele au restabilit egalitatea in minutele de final ale primei reprize prin Chitu, jucator care a finalizat cu capul excelenta centrare oferita de Lima Duarte din flancul drept.

Viitorul a dominat jocul in partea secunda, insa Chitu a ratat doua imense ocazii singur cu portarul, faze care au cantarit pana la urma decisiv in economia partidei.

De fiecare data bulgarul Iliev a intervenit decisiv si a salvat remiza pentru Astra.

Ianis Hagi a avut un sut care s-a dus putin pe langa poarta, iar Ganea nu a prins poarta in prelungiri dintr-o lovitura libera de la distanta.

Caseta tehnica

FC Viitorul: Cojocaru - Căpuşă (Voduţ '73), Ţîru, Horodogea, Ganea - Cicâldău, Vână, Băluţă (Mladen '79) - Lima (Ciobanu '74), Chiţu, Hagi. Manager tehnic: Gheorghe Hagi

Astra Giurgiu: Iliev - Belu, Bejan, Polczak, Stan - Dandea, Mrzljak - Buş (Radunovici '83), Matei (Biceanu '73), Balaure (Butean '59 ) - Vera. Antrenor: Edward Iordănescu

Cartonaşe galbene: Cojocaru '10, Ganea '51/  Buş '34. Belu '41, Polczak '43, Mrzljak '81

Meciul a fost arbitrat de Marius Avram.



Viitorul si Astra termina la egalitate intr-un duel pentru playoff