Liga 1

Viitorul salveaza remiza cu Concordia in minutul 89. Hagi eliminat pentru proteste!

Sursă foto: http://fcviitorul.ro

Concordia Chiajna si Viitorul au tras cortina peste etapa a 2-a din Liga 1 Betano cu un 1-1 prin care ambele echipe scapa de zero din dreptul punctelor in clasament.

Ilfovenii au deschis scorul in minutul 32 cu un sut spectaculos trimis de Marc de la peste 25 de metri, dupa ce capitanul Concordiei Chiajna recuperase balonul in jumatatea adversa.

Viitorul a egalat in minutul 89 prin Houri, jucator care a spart gheata pentru fosta campioana in acest sezon cu un sut pe jos din interiorul careului.

In prima repriza echipa lui Gheorghe Hagi a ratat trei mari ocazii de gol, la una dintre faze fostul mare international fiind eliminat in minutul 38.

Seria ocaziilor a debutat in minutul 24 prin Ghita, a carui minge a fost blocata de portarul Caparco.

In minutul 38, Marc a scos de pe linia portii o minge trimisa de Vodut spre poarta, acelasi Vodut ratand in minutul 44 singur cu portarul spre exasperarea propriilor colegi de echipa.

Partea secunda a debutat cu opt minute de intarziere din cauza furtunii care s-a abatut in timpul pauzei peste stadionul din Chiajna.

Jocul a fost reluat si s-a desfasurat in conditii optime pana la final. Viitorul a dominat repriza secunda in cautarea golului egalizator, acesta venind in cele din urma in finalul partidei.

Dupa golul lui Houri cei de la Viitorul scapa de ultimul loc in clasament, iar lanterna rosie este preluata de U Craiova, singura echipa fara gol marcat dupa primele doua etape.

Caseta tehnica

Concordia Chiajna: Caparco - Matei, Leca (Albu ’84), Marc, Panait – Prepeliţă (Balgiu ’77) - Ivanovici, Gorobsov, Deaconu, Grădinaru – Guessan (Măzărache ’73). Antrenor: Ionuţ Badea.

FC Viitorul: Buzbuchi - Ghiţă, Luchin, Hodorogea, Boboc - Ciobanu, Artean, Iacob – Stoica (Pitu ’77), Voduţ (Houri ’71), Măţan (Drăguş ’77). Antrenor: Gheorghe Hagi

Cartonaşe galbene: Balgiu ‘83 / Luchin ’66, Iacob ‘87.

Arbitru: George Rădulescu.



Viitorul salveaza remiza cu Concordia in minutul 89. Hagi eliminat pentru proteste!