Liga 1

Viitorul Constanta debuteaza cu punct in Liga 1

Viitorul Constanta a obtinut o remiza, scor 2-2, în meciul disputat pe teren propriu la Galati cu FC Brasov. Buga a marcat de doua ori pentru Brasov, deschizând scorul înca din primul minut, dar constantenii au revenit de fiecare data si au egalat prin Rusu si Cristea.

Meciul a început practic de la 1-0 pentru Brasov, Mugurel Buga reusind sa deschida scorul înca din primul minut de joc dupa o lovitura libera executat inteligent de stegari.

Viitorul Constanta si-a revenit cu greu din socul primirii golului, iar brasovenii, desi au dat impresia ca vor defila în acest meci, au lasat-o brusc mai moale. Jocul a fost anost, chiar plictisitor o buna bucata de vreme, asta pâna în minutul 32, când Viitorul a restabilit egalitatea pe tabela, lobul lui Vlad Rusu lasându-l fara replica pe Taborda.

Acelasi Rusu si apoi Cârstocea au mai dat ceva emotii la poarta brasoveana, pe fondul revenirii în joc a constantenilor, care au prins tot mai mult curaj. Larie, în finalul primei reprize, si Cârstocea în startul celei de-a doua au mai semnat ocazii pentru echipa lui Gica Hagi, însa cei care au marcat au fost brasovenii.

Mugurel Buga a reusit dubla la nici doua minte de la începutul reprizei secunde, dupa ce pasa primita din dreapta de la Viveiros l-a gasit singur în careu cu Vâtca. Jocul s-a animat brusc, cu ocazii la ambele porti,  cursul firesc al meciului aducând un nou gol egalizator.  În minutul 73, o pasa a lui Larie din preajma careului constantean l-a lansat excelent pe Cristian Cristea în adâncime, iar acesta l-a lobat elegant pe Taborda, care iesise total aiurea la 25 de metri de propria poarta.

Nuno Viveiros putea rezolva victoria brasovenilor aîn minutul 68, dar mingea a lovit bara. Dupa câteva minute Viitorul a egalat.

Viitorul Constanta a emis chiar pretentii la victorie pe final de meci, când Bejan si Cârstocea s-au aflat pe rând în fata golului. Si Brasovenii au avut partea lor de sansa la cele trei puncte, dar Vâtca a intervenit senzational si a respins cu piciorul din fata lui Damian.



Viitorul Constanta debuteaza cu punct in Liga 1