Liga 1

Viitorul a semnat contractul cu Farul pentru a juca la Constanta

FC Viitorul va juca la Constanta partidele de pe teren propriu, începând cu meciul cu FC Vaslui din etapa a VII-a a Ligii I, programat la 1 septembrie, conducerea clubului patronat de Gheorghe Hagi si cea a FC Farul semnând, vineri, un contract de colaborare.

"Un contract avantajos pentru ambele grupari, care este valabil pentru acest sezon. Viitorul va avea dreptul de a disputa doar meciul oficial si antrenamentul dinaintea jocului. Vor trebui aduse îmbunatatiri la gazon plus alte mici modificari. Suporterii trebuie sa înteleaga ca la fiecare meci si FC Farul va avea de câstigat", a spus Marian Diaconescu, membru în consiliul director al FC
Farul.

"Important este ca s-a semnat contractul si urmeaza sa anuntam si la LPF acest lucru pentru trimiterea unei comisii de omologare. Avem promisiunea Farului ca pâna pe 1 septembrie nici ei nu vor evolua pe teren pentru a proteja gazonul. Viitorul va plati o anumita chirie si o cota din încasarile de la meciuri. Cei mai câstigati din aceasta colaborare vor fi suporterii constanteni, pentru ca un punct important în finalizarea negocierilor a fost si cointeresarea în privinta celor care vor veni la stadion. Suporterii Farului pot veni cu inima împacata ca astfel vor putea ajuta si Farul", a precizat si presedintele Viitorului, Paul Peniu.

De la începutul sezonului, Viitorul Constanta a jucat meciurile de pe teren propriu la Galati.

 



Viitorul a semnat contractul cu Farul pentru a juca la Constanta