Liga 1

Victorie pentru Universitatea Craiova in derby-ul cu CFR Cluj

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Eugen Neagoe obtine primul succes mare de la numirea pe banca tehnica a echipei Universitatea Craiova, 2-0 pe teren propriu, sambata, contra campioanei CFR Cluj. O echipa care inregistreaza al doilea esec consecutiv si care arata rau inaintea duelului cu Lazio din Conference League.

Andrei Ivan a fost eroul formatiei din Banie, cu o dubla reusita in minutele 67 si 86.

La primul gol, Ivan a marcat cu un sut din afara careului din mingea miscata de George Cimpanu dintr-o lovitura libera indirecta.

Alexandru Cretu a patruns la golul doi pana la limita terenului si a intors mingea in careu pentru reluarea pe jos a lui Ivan.

Este a doua victorie pentru Universitatea Craiova de la reluarea campionatului, dupa 2-0 cu Hermannstadt de asemenea pe teren propriu.

CFR Cluj incepuse anul cu doua victorii in deplasare, insa acum ajunge sa lege doua infrangeri si viitorul nu arata deloc roz pentru echipa lui Dan Petrescu.

Campioana ramane pe doi in clasament, dar se poate vedea distantata de Farul la patru puncte, daca "marinarii" se impun la Pitesti, cu FC Arges.

Caseta tehnica

Univ.Craiova: L. Popescu - Vătăjelu, Gjoko Zajkov, Raul Silva, Basilio Ndong - Mateiu, Screciu (Nistor 60) - Işfan (Creţu 60), Cîmpanu (Sala 90), Ivan – Markovic (Koljic 72). Antrenor: Eugen Neagoe.

CFR Cluj: Scuffet - Manea, Yuri Matias, Burcă, Camora – Bordeianu (Muhar 68), Boateng (Janga 82), C. Deac (Cvek 68) – Krasniqi (Malele 81), Yeboah (Petrila 74), Birligea. Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonaş galben: Manea 66

Arbitri: Marcel Bîrsan - Mihai Marica, Imre-Laszlo Bucsi.



Victorie pentru Universitatea Craiova in derby-ul cu CFR Cluj