Liga 1

Victorie mare pentru Poli Timisoara la Botosani

Sursă foto: fcbotosani.ro

ACS Poli Timisoara a castigat in premiera pe terenul celor de la FC Botosani in Liga 1, vineri seara, cu 2-1, in prima etapa din playout. Meciul a fost live text aici.

Gazdele au condus cu 1-0 dupa reusita lui Miron din minutul 17, dupa care Poli Timisoara a egalat sase minute mai tarziu prin Croitoru.

Seroni din lovitura de la 11 metri a adus victoria banatenilor in partea secunda, succes profilat si cu sansa dupa ce gazdele au trimis de doua ori mingea in bara.

ACS Poli Timisoara ajunge la 10 puncte in clasament si o egaleaza pe Pandurii, echipa care a incheiat sezonul regulat pe locul de baraj.

Fara Leo Grozavu pe banca dupa demisia pe care acestia si-a dat-o dupa scandalul cu lovirea atacantului Golofca, Botosaniul a intrat mai bine in meci si Kuku a trecut pe langa deschiderea scorului in minutul 16.

O faza care a prefatat reusita lui Miron cu capul de peste un minut, cand acesta a plasat ideal mingea dintr-o centrare venita din corner.

Portarul gazdelor Albut s-a remarcat in minutul 21 la lovitura de cap a lui Soljic, dar un minut mai tarziu a gafat la sutul lui Croitoru din afara careului. Balonul a muscat din gazonul ud si i-a trecut printre maini lui Albut.

Timisoara a dominat jocul in partea secunda si Barbut rata incredibil la zece minute dupa reluare singur cu Albut din centrarea lui Fucek.

Inca o sansa de gol ratata de banateni in minutul 60 la patrunderea lui Popovici. Scapat singur cu portarul atacantul lui Poli n-a reusit sa trimita in poarta.

Bara pentru Botosani in minutul 65 la o reluare din apropiere cu mingea deviata decisiv de portarul timisorean Straton.

Centralul Sebastian Coltescu a dictat penalty pentru timisoreni in minutul 66 la faultul lui Musat asupra lui Barbut in marginea careului gazdelor.

Seroni, jucator care n-a mai executat pana acum vreo lovitura de la 11 metri, si-a asumat executia si l-a invins pe Albut.

“Mi-am pus mana la ochi si am zis sa dea”, a povestit antrenorul Ionut Popa dupa meci.

Gazdele au ratat o mare ocazie in minutul 88 prin Vasvari si Morutan. Sutul primului a fost respins in fata de Straton, iar al doilea pe urmarire a reluat in bara.



Victorie mare pentru Poli Timisoara la Botosani