Liga 1

UTA – Universitatea Craiova 2-2. Gazdele au fost aproape de 3-0, oltenii au ratat un penalty!

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Echipele UTA Arad și Universitatea Craiova au remizat, scor 2-2, într-un meci din etapa a 21-a disputat pe Cluj Arena.
Așa am trăit UTA Arad - Universitatea Craiova

UTA a început în trombă și a marcat de două ori în primele șapte minute, prin Micovschi și Raul Silva – autogol, ambele după faze rapide de atac.

Doar în meciul UTA – Oțelul s-a mai întâmplat în acest sezon de Liga 1 ca una dintre echipe să marcheze două goluri mai rapid de atât. Gălățenii aveau atunci 2-0 după primele cinci minute din meci.

Arădenii au avut pentru scurtă vreme chiar 3-0 în urma golului marcat de Freitas cu un șut din afara careului, dar reușita din minutul 45 a fost invalidată pentru un offside.

La cabine UTA a intrat doar cu 2-1, Universitatea Craiova reducând din diferență prin internaționalul Nicușor Bancu. Acesta a pătruns în careu și a finalizat cu șut la colțul lung.

În partea secundă oltenii au irosit o lovitură de la 11 metri prin Jasmin Kurtic, jucător care a luat la țintă bara transversală.

Craiova a egalat în cele din urmă prin Alexandru Mitriță, în minutul 76, cu un șut din afara careului deviat de un adversar.

Un rezultat în urma căruia echipa din Bănie urcă provizoriu pe locul doi în clasament.

Caseta tehnică

UTA Arad: Fl. Iacob – Stolnik, I. Conte, Benga, Aly Abeid - D. Rodrigues, Marcelo Freitas (Marku 56), R. Pop (Fabry 56), C. Mihai, Micovschi (Stahl 19; Omondi 56) – Cooper (Căpuşă 84). Antrenor: Mircea Rednic.

Universitatea Craiova: L. Popescu - Căpăţînă, Screciu (Mateiu 13), Raul Silva, Bancu - Al. Creţu, Kurtic (Lyes Houri 68) – Danciu (A. Trică 62), Roguljic (A. Ivan 62), Al. Mitriţă – Markovic (Koljic 62). Antrenor: Ivailo Petev.

Cartonaşe galbene: Mircea Rednic 61, Aly Abeid 90+2 / Raul Silva 61.

Arbitri: Szabolcs Kovacs - Ferencz Tunyogi, Adrian Vornicu.



UTA – Universitatea Craiova 2-2. Gazdele au fost aproape de 3-0, oltenii au ratat un penalty!