Liga 1

UTA – Sepsi 2-1. Prima înfrângere pentru Bernd Storck

Sursă foto: https://www.facebook.com/uta1945arad/

Echipa UTA Arad a trecut peste înfrângerea categorică din meciul cu FCSB și a obținut primul succes din acest an.

La primul meci pe teren propriu după patru luni în care au jucat la Oradea și Sibiu, cei de la UTA au deschis scorul în minutul 34 prin Omondi, jucător care a deviat șutul lui Fabry din afara careului.

UTA și-a dublat avantajul la cinci minute după pauză prin Diogo Rodrigues cu un șut din interiorul suprafeței de pedeapsă.

Arădenii au avut chiar șansa golului de 3-0, în minutul 59, dar reușita lui Fabry a fost invalidată pentru un ofsaid.

Sepsi a primit un penalty la căderea lui Debeljuh în duel cu Tiberiu Căpușă, dar după intervenția VAR centralul Florin Andrei a anulat decizia și i-a acordat cartonașul galben lui Debeljuh pentru simulare.

În cele din urmă Sepsi a redus din diferență prin Ștefănescu, în minutul 84, dintr-o lovitură de la 11 acordată pentru un henț.

Finalul s-a jucat pe muchie de cuțit, portarul gazdelor Kucher având trei intervenții prin care a păstrat toate cele trei puncte la Arad.

Pentru UTA este primul succes din acest an, în timp ce Sepsi pierde primul meci cu Bernd Storck pe banca tehnică.

Arădenii ajunge pe locul 12 în clasament după această victorie, a șasea din sezon. Sepsi rămâne pe șase, vulnerabilă în fața urmăritoarelor U Cluj, Petrolul și Hermannstadt.

Caseta tehnică

UTA: Kucher - Căpuşă, Benga, Conte, Diogo Rodrigues – Micovschi (Ofosu 90+5), C. Mihai (R. Pop 60), Freitas, Fabry (Stolnik 72) – Luckassen (Cooper 90+5), Omondi (A. Lopez 60). Antrenor: Mircea Rednic.

SEPSI: Niczuly - Oteliţă (D. Popşa 77), D. Ciobotariu, Kecskes (Ninaj 66), Fl. Ştefan – N. Păun - R. Varga (K. Varga 46), J. Rodriguez (Safranko 66), C. Matei (Kallaku 66), M. Ştefănescu – Debeljuh. Antrenor: Bernd Storck.

Cartonaşe galbene: Diogo Rodrigues 28 / M. Ştefănescu 19, R. Varga 31, Debeljuh 65, N. Păun 77, Ninaj 79.

Arbitri: Florin Andrei - Alexandru Cerei, Mihăiţă Necula.



UTA – Sepsi 2-1. Prima înfrângere pentru Bernd Storck