Liga 1

UTA scapa de emotii dupa 1-0 cu Mioveni

Sursă foto: https://www.facebook.com/uta1945arad/

Cu o etapa ramasa din playout echipa UTA Arad si-a asigurat matematic ramanerea in Liga 1 sezonul urmator.

Golul marcat de Vorobjovas in prima repriza a partidei cu CS Mioveni a facut diferenta in partida disputata, sambata, in etapa a 8-a.

UTA ajunge la 32 de puncte si urca pe locul patru in clasamentul din playout, avand noua puncte peste Chindia Targoviste, prima echipa sub linie.

CS Mioveni inca nu este sigura de salvarea de la retrogradare, evoluand in ultima etapa pe teren propriu cu Rapid Bucuresti.

Locul ocupat in prezent de argeseni este vizat de Chindia Targoviste, echipa care trebuie sa castige ultimele doua meciuri ramase, in deplasare cu Sepsi si acasa cu Gaz Metan, sperand ca Mioveni va pierde cu Rapid.

Caseta tehnica

UTA Arad: Balauru – Vukcevic, Erico, Benga (Medimorec ’16), Shliakov – Vorobjovas, Batha, Ubbink (Matei ’79) – Cardoso (Laukzemis ’70), Miculescu (Pop ’78), Otele (Isac ’78). Antrenor: Ionuţ Badea.

CS Mioveni: I. Popescu – Balaur (Tomczyk ’75), Scarlatache, Garutti – Rădescu (Burnea ’74), L. Dumitru, Lixandru (Toma ’74), Trif (Oancea ’36) – Raicea, Rusu, Sanoh (Blănaru ’68). Antrenor: Alexandru Pelici.

Cartonaş galben: / Burnea ‘90+1.

Arbitri: Horia Gabriel Mladinovici – Mihai Marius Marica, Daniel Mitruţi.

Rezerva: Ionuţ Coza.



UTA scapa de emotii dupa 1-0 cu Mioveni