Liga 1

UTA – Petrolul 1-0. Arădenii ajung la porțile playoff-ului

Sursă foto: https://www.facebook.com/uta1945arad

Echipa UTA Arad s-a impus la limită, sâmbătă, în disputa de pe teren propriu cu Petrolul Ploiești, în etapa a 27-a din Liga 1.

Marcelo Freitas a marcat unicul gol al meciului, în minutul 45+1, după o centrare din lovitură liberă. Acesta a urmărit mingea și a reluat în poartă din apropiere.

Pentru UTA este al cincilea meci consecutiv fără înfrângere de la reluarea campionatului, interval în care formația pregătită de Mircea Rednic a adunat patru victorii și un egal.

UTA a urcat pe locul șapte în clasament după succesul cu Petrolul și rămâne cu șanse reale în lupta pentru o clasare în playoff la finalul sezonului regular.

În ultimele trei etape UTA va juca în deplasare cu Rapid, acasă cu FCU 1948 și în deplasare cu Dinamo.

Caseta tehnică

UTA Arad: Fl. Iacob – Căpuşă, Stolnik, Benga, Diogo Rodrigues – De Freitas, Fabry (V. Morar 60), C. Mihai (A. David 76) – Micovschi (A. Lopez76), Luckassen (Tudorie 60), Omondi (Joao Pedro 90+4). Antrenor: Mircea Rednic.

Petrolul: Zima - Garutti, Seto (Jyry 86), Huja - L. Dumitriu (D. Radu76), Hanca (Irobiso 60), Jair, Ţicu - Işfan (Grozav 60), Berisha, Al. Musi (M. Bratu 60). Antrenor: Florin Pîrvu.

Cartonaşe galbene: Benga 49, A. David 90+3, Tudorie 90+7 / Berisha 25, Ţicu 55.

Arbitri: Marian Barbu - Stelian Slabu, Raul Ghiciulescu.



UTA – Petrolul 1-0. Arădenii ajung la porțile playoff-ului