Liga 1

UTA obtine a treia victorie pe teren propriu in actualul sezon

Sursă foto: https://www.facebook.com/uta1945arad/

Echipa UTA Arad a castigat in fata celor de la FC U Craiova 1948, cu 2-1 (2-0), intr-un meci disputat, vineri, in etapa a 7-a din Liga 1.

O partida pe care jucatorii pregatiti de Ilie Poenaru au transat-o inca din prima repriza, o parte dominata autoritar de UTA.

Otele a deschis scorul prin Otele, in minutul 9, cu o reluare din sase metri la centrarea oferita de Jobello.

La ultima faza a primei reprize aradenii au dat lovitura pe contraatac, profitand de o minge pierduta de Duarte la centrul terenului.

UTA a scapat trei contra unu pe contraatac si Postolachi l-a invins pe Popa cu un sut la coltul scurt.

FC U Craiova 1948 s-a trezit la pauza si a dominat partea secunda, reusind sa reduca din diferenta prin Iancu.

Acesta a marcat in minutul 59 dupa o centrare din corner. Compagno a reluat spre poarta, iar Cascini a trimis nefericit pentru echipa lui pana in picioarele lui Iancu.

Oltenii au fost aproape sa plece cu un punct de la Arad, dar Asamoah n-a prins poarta in minutul 68 cu un sut din marginea careului, iar reluarea de cap a lui Compagno din prelungiri a fost respinsa in extremis de portarul Balauru.

UTA ramane invincibila pe teren propriu in acest sezon, contabilizand a treia victorie din tot atatea meciuri (2-0 cu Petrolul, 2-1 cu U Cluj si 2-1 cu FC U Craiova 1948).

Echipa din Banie aduna a doua infrangere consecutiva si etapa urmatoare primeste vizita celor de la Rapid.

UTA urca spectaculos in clasament pana pe pozitia a sasea provizorie.

Caseta tehnica

UTA: Balauru – Vukcevic, Benga, Chindriş, Hoxhallari (Dobrescu ’85) – Cascini, Isac (Steau ’67), Ubbink (Matei ’67) – Jobello, Postolachi (Ademi ’46), Otele (Erico ’86). Antrenor: Ilie Poenaru.

FC U Craiova 1948: R. Popa – R. Negru (Bălan ’83), Duarte, Papadopoulos, Huyghebaert – Asamoah, Achim (Marquet ’36) – Baeten (Sidibe ’46), G. Iancu (Chiţu ’74), Van Durmen (Bahaassa ’46) – Compagno. Antrenor: Marius Croitoru.

Cartonaşe galbene: Isac ’30, Otele ’66, Cascini ’77, Steau ‘81 / Baeten ’19, Papadopoulos ’62.

Arbitri: Cătălin Popa – George Florin Neacşu, Romică Bîrdeş.



UTA obtine a treia victorie pe teren propriu in actualul sezon