Liga 1

UPC precizeaza: Liga 1 - jumatate gratis, jumatate contra cost

Compania de cablu UPC, pe moment singura care va transmite Liga 1 in urmatorii cinci ani, a tinut a precizeze oficial modul in care se va vedea campionatul. Intr-un comunicat primit pe adresa noastra, cei de la UPC spun ca Liga 1 nu va fi disponibila exclusiv pe pachetul de 10 lei lunar, anuntat ieri.

Aproximativ o jumatate dintre meciurile din Liga 1 se vor vedea gratuit pe Look Plus, iar restul cu plata de 10 lei pe luna vor fi transmise pe postul Look TV si canalele HD cu aceleasi nume.

Iata mai jos comunicatul celor de la UPC:

Din dorinta de a oferi clientilor acces la cele mai importante competitii fotbalistice din Romania, UPC si Focus Sat au achizitionat drepturile de retransmisie a canalelor Look TV si Look Plus, care vor difuza in proportie echilibrata meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii.

Dorim sa precizam ca pachetul de baza de televiziune UPC include canalul Look Plus, post TV care va difuza aproximativ jumatate din meciurile din Liga 1. Astfel, ne asiguram ca toti clientii nostri se vor bucura, fara cost suplimentar, de o mare parte din meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii.
 
Am creat totodata o extraoptiune care se adreseaza acelor clienti care doresc sa aiba acces la toate meciurile din cele doua competitii. UPC pune la dispozitie, intr-un pachet separat, intregul continut fotbalistic (Look TV, Look TV HD si Look Plus HD), pentru pretul de 10 lei lunar.

Aceasta abordare, de a crea pachete tematice, se aplica de altfel si in cazul altui tip de continut, de exemplu in cazul filmelor premium, al continutului regional, precum si in cazul in care clientii doresc echipamente sau optiuni suplimentare.



UPC precizeaza: Liga 1 - jumatate gratis, jumatate contra cost