Universitatea Craiova

Multescu, stors de energie: “Fiecare minut a lasat urme pe suflet, pe inima”

Gheorghe Multescu n-a mai avut nici macar puterea sa se bucure la finalul partidei castigate cu Gaz Metan Medias care a calificat-o pe Universitatea Craiova in playoff.

“Calificarea in playoff este meritata pentru tot parcursul nostru de la inceputul campionatul. Am abordat toate meciurile ofensiv si am adus suporterii la stadion. Chiar daca aveam nevoie de un punct, am jucat ofensiv, am cautat golul si ne-am respectat crezul. Era pacat ca o munca asa frumoasa sa nu se incununeze cu o calificare in playoff”, a spus antrenorul Craiovei.

“M-a consumat foarte tare. Fiecare minut lasa asa cate o urma pe suflet, inima, ficat, cap. Ma simt de parca am jucat doua meciuri, nu unul, dar e oboseala frumoasa. Incarcatura a fost peste limita. Jucatorii s-au incarcat si i-am simtit frustrati ca am ajuns in aceasta situatie. Suntem bucurosi, dar bucuria dureaza o noapte si de maine ne gandim la primul meci din playoff”, a adaugat Multescu.

Bancu, marcatorul golului victoriei

“Fiecare echipa va avea sanse, va fi o lupta stransa. Speram sa nu mai facem aceleasi lucruri proaste pe care le-am facut in ultimele trei etape, pentru ca asa nu vom avea nicio sansa”, a spus Bancu.

Universitatea Craiova s-a impus la Pitesti in fata celor de la Gaz Metan Medias, cu 1-0, intr-un meci de care pe care pentru calificarea in playoff.

Echipa din Banie a incheiat sezonul regulat cu 43 de puncte si va aborda playoff-ul cu 22 de puncte, patru mai putine decat liderul Viitorul.



Multescu, stors de energie: “Fiecare minut a lasat urme pe suflet, pe inima”