Universitatea Craiova

La Craiova exista optimism dupa infrangerea cu Zorya. Balint: "Un scor care poate fi intors"

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Universitatea Craiova a pierdut mansa tur a dublei cu Zorya Lugansk (0-1), in turul 3 preliminar al UEFA Conference League la capatul unui meci modest.

"Am fost un pic prea tematori si marea problema e ca nu am avut suficienta personalitate in momentul in care am avut mingea. Este insa un scor care pe propriul stadion poate fi intors. Am fost tematori.

"In prima repriza n-am reusit sa fim agresivi, sa recuperam cat mai multe mingi departe de poarta noastra. Parca am cedat prea usor initiativa. Problema e ca recuperam si de multe ori pierdeam prea repede mingea.

"Am luat gol din faza fixa. Trebuie sa fim mult mai responsabili. Nu ma asteptam sa avem probleme la fazele fixe. Trebuie sa analizam foarte repede ce putem sa facem si sa fim mult mai increzatori. Promit ca o sa lucrez impreuna cu jucatorii sa imbunatatim lucrurile care pot fi imbunatatite", a declarat antrenorul Laszlo Balint dupa meci.

Returul dintre Universitatea Craiova si Zorya Lugansk este programat pe 11 august.La Craiova exista optimism dupa infrangerea cu Zorya. Balint: "Un scor care poate fi intors"