Conference League

Infrangere pentru Universitatea Craiova in deplasare cu Zorya Lugansk dupa un meci sub asteptari. Oltenii au avut un singur sut pe poarta

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Echipa Universitatea Craiova continua evolutiile sub asteptari din acest debut de sezon si a plecat infranta de la prima infatisare cu Zorya Lugansk (0-1), in turul 3 preliminar al Conference League.

 

Unicul gol al meciului disputat la Lublin (Polonia) a fost marcat de Nahnoianyi dupa o faza fixa de la coltul terenului, in minutul 56.

Golul celor de la Zorya fusese anuntat de numeroasele ocazii de gol, in special in partea secunda a jocului, cand portarul David Lazar a avut mai multe interventii decisive.

Dintr-o astfel de ocazie a rezultat si cornerul care a dus la marcarea golului celor de la Zorya.

Un singur sut pe poarta a avut Craiova tot meciul!

Craiova s-a trezit tarziu pe final de meci, cand Bancu a ratat cea mai mare ocazie din meci dupa o patrundere in careu. Portarul gazdelor a respins cu o mana in corner.

Raul Silva cu capul (min.85) si Rivaldinho patru minute mai tarziu din actiune au avut si ei doua bune ocazii de a egala scorul.

Un 1-1 ar fi fost poate ceva mai echitabil, desi am putea fi acuzati de subiectivism dupa cele aratate de Craiova timp de 80 de minute din meci.

Returul e programat in 11 august si Craiova are capacitatea de a intoarce acest 0-1, insa trebuie ca oamenii lui Laszlo Balint sa arate mult mai mult fotbal.

Aceasta daca pe Balint il mai prinde returul in Banie. Pentru ca este o discutie si in acest sens.

Caseta tehnica

Zoria Luhansk: Matsapura – Dancenko, Batahov, Imerekov, Vantukh – Churko (Mişnov ’78), Naazarina, Buletsa – Cristian, Nahnoinîi, Kabaiev (Lunov ’72). Antrenor: Patrick Vaan Leeuwen.

U Craiova: Lazar – Căpăţînă, Papp, Raul Silva, Bancu – Creţu (Screciu ’64), Mateiu – Hanca (Rivaldinho ’78), Roguljic (Baiaram ’46), Ivan  - Koljic (Markovic ’78). Antrenor: Laszlo Balint.

Partida a fost arbitrata de Georgi Davidov din Bulgaria.



Infrangere pentru Universitatea Craiova in deplasare cu Zorya Lugansk dupa un meci sub asteptari. Oltenii au avut un singur sut pe poarta