Universitatea Craiova

Craiova pierde cu Milan dintr-o faza fixa

Sursă foto: facebook.com/CSUCOfficial

AC Milan s-a impus la limita, cu 1-0 (1-0), in prima mansa a dublei cu CS Universitatea Craiova din turul 3 preliminar al Europa League. Meciul a fost live text in aceasta pagina.

Fundasul Ricardo Rodriguez a marcat unicul gol al meciului disputat la Drobeta Turnu Severin cu un sut din lovitura libera in minutul 37.

O executie la coltul lung care a trecut printre toti jucatorii aflati in marcaj si l-a pacalit pe portarul Calancea.

Un meci pierdut de Craiova dupa o evolutie buna spre foarte buna, cel mai aproape de adevar fiind un egal dupa care oltenii au alergat pana la finalul confruntarii.

La 0-0, in prima repriza, jucatorii in alb si albastru au ratat cea mai mare ocazie a lor la patrunderea lui Mitrita. Excelent pus in cursa de o minge in spatele liniei de aparare a Milanului, Mitrita a ramas singur cu Donnarumma si tanarul portarul italian a blocat in extremis.

Milan a reactionat imediat si a avut o bara la sutul lui Cutrone.

 

Craiova a dominat copios jocul minute bune din partea secunda, cand in mod vizibil cei de la Milan au redus motoarele si au scazut ritmul.

Pe acest fond cea mai mare ocazie ratata de olteni a venit in minutul 60 la o centrare pe care Donnarumma a respins-o pana in picioarele lui Mitrita, iar acesta nu a prins poarta cu un lob din afara careului.

Cu trei minute inaintea finalului, la una dintre ultimele incercari ofensive ale Craiovei, Baluta a prins poarta cu un sut din afara careului. Mingea nu i-a pus nicio problema lui Donnarumma.

Milan castiga asadar la limita, cu 1-0, in timp ce Craiova este obligata sa joace pe San Siro in retur cel mai bun fotbal pentru a emite pretentii la calificare.



Craiova pierde cu Milan dintr-o faza fixa