Universitatea Craiova

Andrei Ivan viseaza departe: ”Vreau sa joc in grupele Champions League”

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Atacantul Andrei Ivan de la Universitatea Craiova are in minte un obiectiv pe cat de indraznet, pe atat de putin realizabil in actualul context al fotbalului romanesc.

Jucatorul care cocheteaza si cu echipa nationala a Romaniei vrea sa evolueze in grupele Champions League. Ori, pentru aceasta, un prim pas ar trebui sa fie castigarea campionatului cu Universitatea Craiova.

"Visul meu este sa castig campionatul cu Universitatea Craiova, sa joc in grupele Champions League si apoi sa plec la o echipa mare din Europa", a declarat Ivan intr-un interviu pentru pagina de Facebook a clubului din Banie.

Ivan mai crede ca lupta pentru titlul din acest sezon va fi mai acerba ca oricand.

"Va fi un drum greu pentru noi. Primele sase echipe din campionat sunt in lupta pentru titlu, dar sper sa ne descurcam si noi sa castigam titlul", a mai spus Ivan.

Universitatea Craiova ocupa momentan locul cinci in clasament, la opt puncte in urma liderului Farul, cu cinci etape ramase de disputat din sezonul regular.

Optimismul lui Ivan cel mai probabil are legatura si cu victoria obtinuta de juveti impotriva campioanei CFR Cluj, scor 2-0, in etapa precedenta a campionatului.



Andrei Ivan viseaza departe: ”Vreau sa joc in grupele Champions League”