Liga 1

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1. Un meci salvat de repriza secundă

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Echipele Universitatea Craiova și CFR Cluj au încheiat la egalitate, scor 1-1, duminică seara, în etapa a doua din playoff, în Liga 1.

O partidă anostă care se îndrepta spre un 0-0, dar care în cele din urmă a fost salvată de cele două goluri din repriza secundă.

Universitatea Craiova a dominat finalul meciului și a ratat victoria la voleul lui Raul Silva care a întâlnit bara!

În clasament, CFR Cluj revine la două puncte de liderul Farul Constanța, în timp ce Craiova lui Eugen Neagoe ajunge la 29 de puncte și ocupă în continuare locul patru.

După disputarea a cinci meciuri din playoff s-a înregistrat o singură victorie, succesul celor de la Farul cu Sepsi (2-1), în prima etapă.

Runda secundă se va încheia, luni seara, de la 20:30, cu meciul Sepsi – FCSB.

Cum s-au marcat golurile în Universitatea Craiova – CFR Cluj

Echipa lui Dan Petrescu, tehnician aflat la meciul 700 din carieră, a deschis scorul, în minutul 68, după o fază pornită de la o banală aruncare de la margine.

Manea a centrat în careu, mingea l-a sărit pe Cîmpanu și Cvek a marcat cu capul de pe picioare.

Craiova a reacționat rapid restabilind egalitatea după doar patru minute prin Koljic la primul șut pe poartă din meci pentru gruparea din Bănie.

Gazdele au dominat finalul întâlnirii și doar bara a făcut ca tabela să nu se modifice din nou în prelungiri la șutul din afara careului trimis de fundașul central Raul Silva.

STATISTICĂ – Raportul cornerelor a fost zdrobitor în favoarea gazdelor: 15-0!

Caseta tehnică

Univ. Craiova: L. Popescu - Şt. Vlădoiu (Căpăţână 46), Gajkov, Raul Silva, Ndong - Mateiu, Screciu (Al. Creţu 68) - Işfan (Cîmpanu 24), Baiaram (Roguljic 38), A. Ivan – Markovic (Koljic 68). Antrenor: Eugen Neagoe.

CFR Cluj: Scuffet - Cr. Manea, Yuri, A. Burcă, Braun – Deac (Hoban 80), Cvek (Ţîru 87), Muhar, E. Krasniqi (Yeboah 87) – Maglica (Janga 61), Bîrligea (Petrila 61). Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Mateiu 3 / Muhar 18, Cvek 54.

Arbitri: Istvan Kovacs - Florin Neacşu, Ferencz Tunyogi.



Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1. Un meci salvat de repriza secundă