Liga 1

U Cluj – UTA 1-3. A doua victorie consecutivă pentru arădeni

Sursă foto: https://www.facebook.com/uta1945arad/

Echipa UTA Arad a plecat cu toate punctele de pe Cluj Arena, duminică, în urma meciului cu Universitatea Cluj din etapa a 24-a în Liga 1.

UTA a deschis scorul în minutul 13 prin Omondi, jucător care a recuperat mingea la centrul terenului în duel cu Masoero, unul dintre stoperii gazdelor.

Golul doi al arădenilor a fost marcat în minutul 36 de asemenea după o gafă de proporții în apărarea Șepcilor Roșii. Omondi l-a depășit ușor pe Mitrea la un duel unu contra unu, apoi a fost blocat de portarul Iliev. Mingea a rămas la atacantul oaspeților care a pasat decisiv în fața porții pentru finalizarea lui Luckassen.

U Cluj a redus din diferență la ultima fază a primei reprize, în minutul 45+4, cu o execuție spectaculoasă de pe linia careului de 16 metri în lateral stânga pe direcția de atac. Un gol de o frumusețe rară pentru fotbalul românesc.

Cei de la UTA au refăcut rapid diferența de două goluri în urma unui corner la zece minute după pauză. Omondi a repus de la colțul terenului, Popa a respins cu capul dar numai până la un adversar. Mingea i-a revenit lui Omondi care a trimis la întâlnire în fața porții și Fabry a șters mingea în poartă. În cele din urmă Omondi a fost creditat ca marcator.

Pentru UTA este a doua victorie consecutivă, după 2-1 cu Sepsi pe teren propriu, și echipa lui Mircea Rednic urcă pe locul 11 în clasament, la trei puncte de zona playoff.

Caseta tehnică

U Cluj: Iliev – Chipciu, Thalisson, Mitrea (Anselmo - 46), Masoero, Roger (Vătăjelu - 67) – Silaghi, Fossati (Gheorghe - 46), Bic – Nistor, D. Popa (Roguljic - 67). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

UTA Arad: Kucher – Căpuşă, Conte, Benga, Rodrigues – Fabry (Morar - 70), Freitas (Lopez - 70), Mihai – Omondi (David - 90+4), Luckassen (Ofosu - 83), Micovschi (Pop - 90+4). Antrenor: Mircea Rednic.

Cartonaşe galbene: Chipciu (58) / Conte (54), Micovschi (58), Morar (74).

Arbitri: Iulian Călin - Romică Bîrdeş, Florian Vişan.



U Cluj – UTA 1-3. A doua victorie consecutivă pentru arădeni