Liga 1

Thriller cu 4 goluri sub Tampa

FC Brasov a remizat pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 2-2, intr-un meci din cadrul etapei a 30-a a Ligii 1. Negrut a deschis scorul sub Tampa, in minutul 13. Marian Constantinescu a egalat dupa un ofsaid la Marko Bencun, neobservat de asistent. Spre final, Tade a transformat o lovitura de pedeapsa provocata de Mugurel Buga, iar Bencun a egalat cu un sut din interiorul careului.

FC Brasov a avut un start mai bun de meci, presarat de o prima ocazie la poarta lui Mihai Minca. Croatul Juric a trimis destul de aproape de bara din dreapta lui Minca, de la aproximativ 25 de metri.

Minutul 13 a fost insa cu ghinion pentru formatia gazda. Camora a centrat bine de pe stanga, Florin Iacob a ezitat sa iasa de pe linia portii si i-a permis lui Negrut sa reia decisiv cu capul din apropiere.

Marian Constantinescu (25) a restabilit egalitatea din pasa croatului Bencun. Bencun, aflat in spatele ultimului aparator al CFR-ului, l-a angajat perfect pe Constantinescu, care a indeplinit o formalitate.

Cu zece minute inainte de pauza, Cristian Ganea a fost foarte aproape de a intoarce scorul cu o lovitura de cap din 6 metri, dupa o centrare primita din flanc de la Constantinescu.

Prima repriza s-a incheiat cu bara lui Marian Constantinescu, urmata de o decizie corecta a tusierului de pe atacul "stegarilor". Acesta a observat pozitia de ofsaid in care se afla Cristian Ganea si a anulat reusita acestuia.

Jocul s-a reluat cu o faza periculoasa la poarta lui Iacob. Alexandru Paun, insa, nu a putut sa il invinga pe Iacob din cativa metri, in situatie de unu la unu.

Introdus de putin timp pe teren, Mugurel Buga (58) a ratat incredibil din pasa lui Bencun.

Tot Buga, in minutul 70, a trecut pe langa golul victoriei intr-o situatie clara de a marca. Veteranul brasovenilor a fost blocat in-extremis de Mihai Minca, in zona punctului de la 11 metri.

Mai mult, Buga a provocat penaltiul cu ajutorul caruia CFR Cluj a revenit in avantaj. A fost un fault comis in careu asupra lui Tade, care a transformat cu mult calm lovitura de pedeapsa dictata de Istvan Kovacs.

Scorul final a fost stabilit de Marko Bencun, care a gasit culoarul spre poarta lui Minca printr-o executie plasata din centrul careului.

FC Brasov: Iacob - Straut, Novakovic, Goian, Novak (Ad. Ciocalteu 59) - Aganovic, Juric - Constantinescu, Bencun, Cr. Ganea - Tara (M. Buga 53, M. Leko 80)

CFR Cluj: Minca - Tiago Lopes, Larie, Carp, Camora - Al. Paun (G. Chanturia 75), Muniru, Petrucci, Negrut (Guima 67) - Jakolis, Tade (Veres 88)

Arbitru: Istvan Kovacs (Carei)

Cartonase galbene: M. Buga 78, B. Straut 89/ G. Tade 1, C. Carp 16, S. Muniru 36, Petrucci 66, Jakolis 66

Cartonase rosii: -

Stadion: Silviu Ploesteanu (Brasov)

Spectatori: 1000



Thriller cu 4 goluri sub Tampa