Liga 1

Succes pentru Concordia, nu pentru Pandurii

Concordia Chiajna respira dupa victoria la limita inregistrata, vineri, 1-0, in compania celor de la Pandurii Targu Jiu. Mihai Dina a fost decisiv pentru ilfoveni, in conditiile in care Pandurii a evoluat in inferioritate numerica din minutul 38. Asadar, un succes important pentru echipa lui Marius Baciu in economia salvarii de la retrogradare, in timp ce Pandurii ramane dupa aceasta etapa doar cu sponsorul omonim.

Tiberiu Serediuc a semnat prima ocazie notabila, in minutul 16. Mijlocasul ofensiv al formatiei ilfovene a finalizat printr-o executie in cros, pe coltul acoperit bine de lusitanul Mingote.

Pandurii a ramas in inferioritate numerica inainte de pauza. Dan Nistor, provocat de Dragarski, i-a dat acestuia pur si simplu peste picioare. Centralul Adrian Comanescu s-a consultat in prealabil cu unul din asistenti si i-a aratat cartonasul rosu jucatorului de la Pandurii.

La ultima faza, Matache a intervenit salvator in fata lui Mihai Roman, autorul unui sut puternic la prima bara.

Echilibrul de pe tabela s-a mentinut pana in minutul 58, cand Adrian Cristea a oferit o prima pasa utila in careu pentru Pena, aflat cu spatele la poarta. Fostul varf al Otelului a continuat cu Mihai Dina, care a ajuns astfel la reusita cu numarul 9 in aceasta editie de campionat.

Mijlocasul Rodemis Trifu a luat contact in premiera cu Liga 1, primind aproape jumatate de ora din partea antrenorului Edi Iordanescu.

Lucru valabil si pentru Alexandru Albu, de la oaspeti, introdus spre final de Marius Baciu.

In prelungiri, Adrian Comanescu a mai aratat un cartonas rosu. Gliwa, portarul de rezerva al gorjenilor, a fost eliminat pentru un gest nesportiv.

CONCORDIA: Matache - Vagner, Dragarski (Al. Albu 90+1), Bagaric (Musat 74), Alves - Bruno Madeira (M. Dina 44) - Serediuc, Boldrin, Purece, Cristea - Pena
Rezerve: Ramniceanu, Albu, Musat, Raiciu, Ciobanu, Raducan, Dina

PANDURII: Mingote - Ungurusan, Cordos, Vasiljevic, Momcilovic - Anton, Mrzljak (Eric 86) - Radut (R. Trifu 66), Nistor, Shalaj (C. Brata 59) - Roman
Rezerve: Gliwa, Sandru, Grecu, Eric, Elton, Trifu, Brata

Arbitru: Adrian Comanescu (Ramnicu Valcea)

Cartonase galbene: Boldrin 44, Dragarski 54, Alves 61, M. Dina 86, Al. Vagner 90/ Mrzljak  59

Cartonase rosii: D. Nistor 37, Gliwa 90 (aflat pe banca de rezerve)

Stadion: Concordia (Chiajna)



Succes pentru Concordia, nu pentru Pandurii