FCSB

Trei din trei. FCSB continuă seria victoriilor consecutive în campionat

Sursă foto: https://www.facebook.com/SCOtelulGalati/

FCSB a plecat cu toate punctele din deplasarea de la Galați, unde formația bucureșteană s-a impus cu 2-0 în fața echipei lui Dorinel Munteanu. Stadionul a fost arhiplin, la capacitatea maximă de 12.000 de spectatori.
Revenirea lui Chiricheș la FCSB: aproape de autogol. „Niște persoane m-au înjurat gratuit”
Clasamentul actualizat după meciul Oțelul – FCSB 0-2
Așa am trăit Oțelul – FCSB

Octavian Popescu a deschis scorul cu patru minute înaintea pauzei cu o execuție spectaculoasă din afara careului. Acesta a primit balonul în zona centrala, și-a fixat adversarul din poartă și l-a executat pe Stoian cu un șut de manual.

Cei de la FCSB au beneficiat în debutul reprizei a doua de o lovitură de la 11 metri ratată de Coman. Șutul acestuia previzibil a fost blocat de portarul Stoian.

Cu un sfert de oră înaintea finalului cei de la Oțelul au trecut pe lângă egalare la execuția lui Cîrjan din afara careului. Bara transversală i-a salvat pe cei de la FCSB de la un gol ca și încasat.

Aceeași bară s-a opus golului în minutul la șutul lui Ursu din lovitură liberă.

Un minut mai târziu FCSB își dubla avantajul prin Compagno după o fază rapidă la care au mai contribuit Tavi Popescu și Coman.

Compagno, jucător intrat în partea secundă, a trecut pe lângă dublă în minutele suplimentare, când a reluat puțin pe lângă poartă.

FCSB ajunge la trei victorii din tot atâtea meciuri și urcă provizoriu pe primul loc al clasamentului cel puțin până duminică, atunci când vor evolua Farul și CFR Cluj, celelalte două echipe cu punctaj maxim după primele două etape.

Oțelul suferă prima înfrângere de la revenirea în prima ligă, gălățenii rămânând cu cele două puncte adunate în urma remizelor cu UTA și Universitatea Craiova.

Caseta tehnică

Oţelul Galaţi: Stoian – S. Rus, Yabre, I. Varela, Zhelev (Panait ’46) – Jardan (Bodişteanu ’56), I. Neagu (Zivulic ’63), D Silva -Al. Pop (Ursu ’63), Fatai (Cârjan ’56), Cisotti. Antrenor: Dorinel Munteanu.

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheş (Haruţ ’63), Ov. Popescu – Edjouma (Olaru ’46), Şut (Compagno ’64), Djokovic – Cordea (Miculescu ’80), Băluţă (Coman ’46), Oct. Popescu. Antrenor: Elias Charalambous.

Cartonaşe galbene: Jardan ‘45+2, Rus ‘90+4 / Pantea ’67, Compagno ‘70.

Arbitri: Iulian Dima – Mircea Orbuleţ, Florin Pucheanu – Vlad Baban.

La meciul de la Galați au asistat 12.000 de spectatori.

 


Trei din trei. FCSB continuă seria victoriilor consecutive în campionat