FCSB

Tamas nu exclude retragerea din fotbal

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Fundasul stelist Gabriel Tamas a declarat, vineri, intr-o conferinta ca se asteapta la orice in acest final de an, inclusiv la varianta sa fie dat afara de la Steaua.

"Daca e sa fiu dat afara, asta e, pun ghetele in cui si plec. Ma apuc de altceva. Am ajuns foarte sus in fotbal si as putea sa o iau de la zero, sa incep alta meserie si sa ajung tot asa sus", a spus Tamas.

"Imi place sa joc acest sport, dar nu a inceput si nu s-a terminat fotbalul cu Tamas, nici cu Golubovic, nici cu nimeni", a adauat aparatorul stelist.

Explica eliminarile din ultimul timp

Eliminat la Villarreal si in meciul de campionat cu Astra Giurgiu, Tamas a explicat in stilul caracteristic ce se intampla cu el in ultima perioada dupa mai multe meciuri in care a gresit nepermis de mult pentru nivelul sau.

"Doua galbene, rosu, rosu. Daca nu faceam fault la Villarreal, scapau pe contraatac si dadeau gol ce mai scria in ziar dupa aceea? Nicicum nu este bine. Asa a fost decizia mea la momentul acela si am decis sa fac fault Nu am vrut sa iau galben", a mai spus Tamas.

Tamas revine in prima garnitura a Stelei la meciului de sambata seara din campionat cu ACS Poli Timisoara, ultimul in campionat pentru ambele echipe.



Tamas nu exclude retragerea din fotbal