FCSB

Tamas, un nou meci dubios la Steaua

Gabi Tamas a pus din nou umarul pentru o noua infrangere a Stelei, de data aceasta in campionat, dupa ce in doua meciuri din Europa League a inclinat balanta contra ros-albastrilor.

Crezi ca erorile lui Tamas la Steaua sunt intentionate? Expiră 30.12.2016, 01:12
Da 27 voturi
Nu 18 voturi
Nu stiu 6 voturi

Tamas pune umarul pentru un start ratat

15 septembrie 2016. In primul meci cu Osmanlisport din Liga Europa, lucrurile au fost echilibrate pentru Steaua. A trebuit mult lucru din partea militarilor pentru ca turcii sa bata cu 2-0.

Prima oara, Enache a fost eliminat inainte de pauza, la 0-0. Apoi Tamas a comis un penalty in minutul 63, din care Osmanlispor a deschis scorul si apoi nu s-a mai uitat inapoi.

A doua greseala flagranta a lui Tamas

8 decembrie 2016. La meciul decisiv cu Villarreal, din Spania, ultimul din grupa Ligii Europa, Tamas a primit cartonas rosu in minutul 78. El avea un galben dar practic si l-a produs din nimic pe al doilea, o tinere din spate fara nici un fel de logica sau nevoie! De ce? Tamas stie. 

Dupa aceea, Villareal a marcat golul victoriei de 2-1. Steaua a fost eliminata, avea nevoie de un egal de cel putin 2-2 pentru a merge mai departe. Golubuvic a avut golul de 2-2 in picioare.

A treia greseala a costat Steaua locul 1

11 decembrie 2015. In meciul din etapa 20 a Ligii 1, Tamas a primit al doilea cartonas rosu consecutiv si a fost eliminat in meciul cu Astra, in minutul 85. Era 0-0, iar Astra a marcat dupa cinci minute golul victoriei, care a lasat-o pe Steaua pe locul al doilea in Liga 1, iar Gaz Metan Medias a devenit noul lider. L agol a gresit si Enache (cel care o „comisese” si cu Osmanlispor), lasandu-l de data aceasta pe Budescu sa suteze decisiv.

Alte greseli ale lui Tamas

In Liga 1, Tamas a gresit la golul de 3-1 al lui Dinamo, cand a lasat mingea pentru Nita, iar acesta a iesit gresit si a marcat Nemec.

A gresit cu Pandurii, cand a pierdut mingea in fata lui Tucudean si a inscris Herea pentru 1-1.

Intrebarea este: de ce greseste Tamas flagrant, nemotivat,  inutil, in meciurile importante? Doar el stie.



Tamas, un nou meci dubios la Steaua