FCSB

Steaua si Dinamo se bat pe Tamas. Cele mai mari sanse le are echipa ros-albastra

Impresarul lui Gabriel Tamas a declarat miercuri seara ca vine in Romania pentru a semna contractul intre jucator si clubul Steaua, desi fostul international roman a fost ofertat si de Dinamo. 

"Tamas a fost ofertat si de Dinamo si de Steaua.  Dinamo a facut o oferta de copii si juniori, Steaua are o oferta de Champions League pentru Gabi Tamas. 99% va semna cu Steaua, 1% depinde doar de el, daca e de acord cu conditiile care ii vor fi propuse. Dinamo a ofertat doar cand a auzit ca Tamas este dorit de Steaua", a spus impresarul Florin Manea la ProTV.

Manea a mai dezvaluit ca Tamas va semna un contract pe un sezon si jumatate cu optiune de prelungire pe doua sezoane.

Tamas nu a mai jucat fotbal la nivel de inalt de peste un an de zile, fiind dat afara de la CFR Cluj dupa ce abia semnase, in urma unei filmari intr-un bar care l-a surprins in stare de ebrietate. El fusese dat afara si de la echipa nationala de Victor Piturca, jucatorul fiind surprins pe niste camere video intrand beat intr-un bloc din Bucuresti si spargand usa in stare de ebrietate pentru ca apoi sa se culce pe presul din fata unui apartament. In urma acelui incident a fost condamnat la opt luni de inchisoare cu suspendare.

Jucatorul, dar si apropiatii lui admit ca Tamas are probleme cu bautura, dar nu ca ar bea mult, ci ca bea putin si se ameteste repede. Tamas a spus ca nu este alcoolic. 

La scurt timp dupa incidentele de la Cluj, despre Tamas s-a spus ca i-a dat un cap in gura lui Daniel Pancu, tot ametit, un incident negat de ambele parti. El a spus ca dorit sa ii arate lui Pancu modul in care se sare la cap in fotbalul englez si l-a lovit din greseala cu cotul in figura.



Steaua si Dinamo se bat pe Tamas. Cele mai mari sanse le are echipa ros-albastra