FCSB

Prezentarea lui Bogdan Andone la FCSB. Toate declaratiile surprinse in timp real

Miercuri la pranz are loc prezentarea oficiala a lui Bogdan Andone ca noul antrenor al echipei FCSB.

12:48 Conferinta s-a incheiat. Multumim pentru atentia acordata.

12:46 Andone: "Vom avea discutii si vom incerca sa gasim o solutie pentru secund".

12:45 Becali: "Nu-i cer nicio schimbare, el va face tot. Normal ca are o perioada, ca asa e normal, dar dupa aia daca face cum s-a mai intamplat cu altii, sa dam perioade si sa nu mearga caruta ca lumea, vom vedea".

12:43  Andone: Sunt obiective normale pentru FCSB. Vom face un sezon bun, sunt convins de acest lucru. Probabil ca va fi un plus pentru jucatorii ca patronul nu va mai iesi public dupa meciuri. Unii jucatorii poate sunt mai slabi din punct de vedere mental si le trebuie putin timp sa treaca peste acele declaratii. Criticile aduc progres, e normal"/

12:43 Becali: "La Giurgiu vom juca in cupele europene".

12:42 Becali: "M-am bucurat de Dragnea, ca am salvat tara asta. Scopul meu era sa scapam de el, ca distrugeam tara. Nu-mi pare bine ca e el la puscarie, ci ca am scapat tara de el".

12:39 Becali: "Ce marca traditionala? Cea mai frumoasa marca din tot globul pamantesc o are FCSB. Numele Steaua o s-o castigam in instanta, pentru ca vom face revizuire, si vom castiga numele. Marca nu vreau, dar numele vreau sa-l castig. Pe intelegere nu ai cu cine sa te intelegi. Numai sa vina un ministru de armata si sa-l ia pe Talpan, ma ia vino tu incoace ca Steaua asta baga zeci de milioane in Romania. Tu vrei sa distrugi brand romanesc. Care e scopul tau, sa distrugi un brand al Romaniei?".

12:36 Becali: "Ce fac ei acolo e chestie penala, pentru ca baga bani de la buget sa o dea unui patron. Chiar daca ar castiga procesul, prin absurd, banii aia nu se duc la ei, e bugetul Romaniei, al Ministerului Apararii.  Ca de asta s-au dus unii pe acolo, viseaza la banii aia. Nu vor castiga niciodata pentru ca nu au cum. Cum sa ceri prejudiciu pentru ceva ce nu puteai sa faci".

12:34 Becali: "Am dat ordin azi lui Vali sa copieze contractul lui Man pentru Coman, adica 15.500 de euro. Morutan inca nu m-am convins. Eu acum visez sute de milioane din fotbal si atunci trebuie sa maresc miza incet, incet".

12:32 Becali: "M-am inteles cu Gica Hagi pentru de Nooijer".

12:32 Becali: "Vand tot doar daca merita, daca imi da 30-40 milioane de euro. Man, Morutan si Coman sunt jucatori de bani multi, restul pot pleca orice bani".

12:28 Becali: "E adevarat ca n-am luat titlul, dar eu sunt multumit de mine. Ma uit in spate si vad pe FC Dinamo, vad in spate rau pe Pro Rapid. Cu astia doi ma bat eu. Niciodata nu m-am batut cu CFR si cu Astra. Cand am intrat in fotbal, la Lido mi-au zis bre nea Gigi noi avem doua suferinte, Dinamo si Rapid. Eu astea doua le-am distrus, am facut pofta suporterilor. Pe unii i-am scos direct de pe hipodrom, iar pe altii i-am pus pe la mijloc, ca sunt pe locul 9".

12:26 Becali: "L-am intrebat pe Lutu daca vrea sa fie secund, dar a zis ca nu e pregatit nici macar sa fie secund. Da, il puneam pe Lutu ca asa vroiam eu, sa sape si el putin la vie, dar a zis ca nu stie sa sape bine. Bine, tata, atunci pun pe altcineva".

12:23 Becali: "Antrenor strain niciodata, pentru ca pe drumul asta am plecat eu. In cativa ani veti vedea o echipa suta la suta romaneasca. Cu Dica am vorbit intr-o seara si probabil a fost o chestie de orgoliu si a zis ca se duce la FC Arges. Nu mi-a spus din prima, a doua zi. Atunci a fost treaba cu Edi si un mesaj lung, dar eu nu citesc mesaje. Piatra pe care n-au bagat-o in seama ziditorii va ajunge in capul unghiului. Uite la el ce fata smerita de om. Eu vreau sa lucrez cu oameni buni, smeriti. Macar oamenii mei sa fie smeriti, daca eu nu sunt".

12:22 MM Stoica: "La noi singura problema a fost ca n-am lu campionatului. Bogdan se va impune cu certitudine in vestiar, e cea mai mica temere a mea. Opinia mea este ca trebuie sa dai personalitate jucatorului, nu sa i-o iei".

12:20 MM Stoica: "Am fost surprins cat a crescut din punctul de vedere al antrenoratului si era normal sa-i spun patronului. Absolut tot ce trebuie...trebuie sa fie informat patronul. Nu am nicio legatura cu numirea lui Andone. A fost ideea patronului si sunt convins ca nu va avea probleme in a conduce FCSB".

12:18 Andone: "Imi place ideea si filosofia lui Hagi de la Viitorul. Eu am jucat 4-3-3 la echipele mele de pana acum si vom incerca sa jucam in acest sistem. Avem un lot foarte bun valoric, cu jucatori experimentati si tineri talentati. Sper sa facem un mix si sa scoatem maxim din ei".

12:16 Bogdan Andone: "Vrem sa formam o echipa agresiva si sa indeplinim toate obiectivele. Eu cu Marius Sumudica suntem cumnati, am fost colegi de echipa de la Sportul, avem o relatie buna, dar fiecare cu drumul lui, cu filosofia lui in viata. Conteaza experienta pentru ca este un antrenor care simte foarte bine vestiarul si a fost o experienta foarte buna sa lucrez cu el".

12:13 Gigi Becali: "Eu Becali respect toate legile civile ale Romaniei si toate regulamentele din fotbal. Eu nu fur si nici nu incalc. Ca sa intelegeti cu Clinceniul. Am vrut sa promovez jucatori acolo, ei aveau nevoie, eu aveam nevoie. Acum ei au promovat si gata, nicio legatura, niciun ban. Acum va fi colaborare, dar le dati voi salarii la jucatori, iar cand jucati cu mine nu-i mai bagati".

12:10 Gigi Becali: "Eu nu-i fix obiectivele lui, ii fixeaza FCSB. Eu vreau bani, sa-mi aduca vin sa beau. Daca se duce in Europa League el e asigurat si la anul urmator ca Dica. Nu vezi ca nu bea nimeni vin in Romania, numai eu beau vin. Numai struguri acri la toti".

12:07 Gigi Becali: "Filosofia mea e ca patronul e patron si angajatul e angajat. Andone face meseria lui ca si stapanul, adica pe plac. Daca el imi da mie un pahar de vin bun, adica Europa League, eu zic multumesc si ii zic sarut mana".

12:05 Gigi Becali: "Am terminat si cu Matei. Nici nu stiam ca are 25.000 de euro. Matei a fost cuminte si a semnat. A plecat si Rusescu. Am scapat de vreo 100.000 de euro cu taxe. Nu cred ca voi mai aduce jucatori, ca n-am ce sa aduc. Daca el are vreun jucator, ii fac poftele si lui, dar trebuie sa aiba grija si sa raspunda pentru el".

12:03 Gigi Becali: "I-am zis lui MM ca noi avem antrenor, adica eu aveam acolo o aparare care stiam ca va veni, care era Bogdan Andone. Despre Edi nu stiu ce s-a intamplat. Am vorbit cu el acasa si eu stiam ca va fi el, dar i-a deschis Dumnezeu drumul lui Bogdan. Ultima ce am inteles de la MM e ca el, Edi, are de platit 120.000 de euro".

12:00 Gigi Becali: "Se va schimba putin aparitia mea si cred ca aveti dreptate ca nu e bine sa apar atat de mult ca pana acum, mai ales dupa meci, cand sunt suparat, manios. Nu va mai fi asa. Dupa meci, puteti sa ma sunati la bucurie. Vreau mai multa liniste pentru mine, ca am deja 61 de ani de acum. Nu mai sunt de bataie. Luati pe altul si va fi altfel".

11:52 Suntem in asteptarea conferintei de prezentare a lui Bogdan Andone la FCSB.


Gigi Becali a surprins pe toata lumea cu numirea lui Bogdan Andone in postul de antrenor principal la FCSB, dupa ce Edi Iordanescu a oferit un raspuns negativ la oferta patronului ros-albastrilor.

Acelasi Becali a motivat alegerea lui Andone intr-o interventie televizata, anuntand ca acesta ar putea fi noul Laurentiu Reghecampf pentru FCSB.

La randul sau, Marius Sumudica a declarat ca n-are nicio implicare in numirea cumnatului sau la echipa pe care a refuzat-o in aceasta vara.

Bogdan Andone a fost in ultimele cinci luni secundul lui Mihai Teja la FCSB si ca principal a antrenat pana acum doar echipe de Liga 2.

Ramaneti alaturi de noi. Dupa 12:00 revenim cu detalii in timp real de la conferinta de instalare a lui Bogdan Andone la FCSB.



Prezentarea lui Bogdan Andone la FCSB. Toate declaratiile surprinse in timp real