FCSB

Marius Sumudica: “N-am puterea de a pune antrenor la FCSB”

Sursă foto: https://twitter.com/_sumudica/

Pe Marius Sumudica nu l-a surprins numirea lui Bogdan Andone in postul de antrenor la FCSB si a vorbit despre calitatile fostului sau secund de la Astra Giurgiu.

“Ma asteptam fiindca am avut discutii cu Gigi si mi-a spus ca el are deja antrenor, daca nu se intelege cu alti antrenori. Noi nu glumim, eu cand vorbesc cu Gigi nu prea glumim. L-am crezut, da! Sumudica are drumul lui in viata, nu va lucra la FCSB si rog pe toata lumea ca Andone sa nu fie asociat cu Sumudica. N-am puterea de a pune antrenor la FCSB”, a spus Marius Sumudica la Digi Sport.

“Vad ca el e asociat foarte mult cu mine din doua puncte de vedere, profesional, pentru ca am jucat impreuna, am antrenat impreuna, si familial, fiindca este casatorit cu sora mea de nici nu stiu cati ani, 15 ani cred. El este un tip foarte dedicat, caruia nu i-a fost rusine sa mearga la Satu Mare, la echipa suporterilor de la Timisoara, la Metaloglobus, dar este important ca a lucrat la aceste echipe si din ce informatii am este un tip foarte ok. Era opusul meu cand lucram impreuna. Este ardelean, un baiat care cunoaste mult fotbal. Are porniri in a da echilibru in vestiar”, a mai spus Sumudica.

Gigi Becali a anuntat, marti, ca noul antrenor de la FCSB este Bogdan Andone, cel care in ultimele cinci luni a fost secundul lui Mihai Teja.



Marius Sumudica: “N-am puterea de a pune antrenor la FCSB”