FCSB

Pleaca de la Steaua? Reghecampf aproape de o echipa din Qatar

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial/

Laurentiu Reghecampf s-ar putea desparti de Steaua inaintea finalului actualului sezon, dupa cum a anuntat insusi tehnicianul.

In pauza prilejuita de meciul echipei nationale cu Danemarca, Reghecampf a declarat intr-o emisiune televizata ca pleaca de la Steaua in cazul unui nou insucces cu Dinamo in meciul din 2 aprilie.

Ulterior, tehnicianul stelist a nuantat declaratia spunand ca are incredere ca Steaua va invinge si ca a folosit aceasta afirmatie doar pentru a-si motiva jucatorii.

La fel de adevarat este, conform unor informatii de ultima ora, ca Reghecampf ar fi fost plecat in Qatar in urma cu doua saptamani pentru a negocia preluarea unei echipe.

Informatia a fost confirmata, miercuri, de Gigi Becali, patronul ros-albastrilor.

"L-am intrebat si eu pe Reghe despre Qatar. Mi-a spus ca a mers acolo sa plateasca ceva. Nu e niciun fel de problema daca va trebui sa-l schimb", a spus Becali la postul sport.ro

Putinii suporteri care au mai ramas alaturi de Steaua i-au cerut demisia lui Reghecampf dupa jocurile slabe din acest an. Prima data la 1-1 cu ASA Tg.Mures in ultima etapa din sezonul regulat, dar si dupa eliminarea suferita in fata lui Dinamo in semifinalele Cupei Ligii.



Pleaca de la Steaua? Reghecampf aproape de o echipa din Qatar