FCSB

Reghecampf: “Va fi ultimul meu meci. M-am saturat sa ma bata Dinamo”

Laurentiu Reghecampf a spus ca meciul cu Dinamo din 2 aprilie ar putea fi ultimul pentru el pe banca Stelei si a spus ca ramanerea sa la echipa depinde de rezultatul meciului cu rivala istorica.

“Vreau sa vad o alta reactie, pentru ca nu mai suport sa ma bata Dinamo. Va fi ultimul meu meci pentru mine. Asa le-am transmis eu jucatorilor. Nu stiu, vedem. E clar ca voi avea o discutie cu patronul echipei. Nu banii din clauza ne tin impreuna. Sunt sigur ca nu vom pierde cu Dinamo daca jucatorii vor avea aceeasi ambitie pe care au avut-o la meciul cu CFR Cluj”, a spus Reghecampf la Digi Sport.

Tehnicianul stelist a mai spus si ca el l-a inventat pe preparatorul fizic Thomas Neubert, ramas in memoria colectiva drept principalul artizan al succeselor Stelei din primul mandat al lui Laurentiu Reghecampf.

"Thomas Neubert este construit de mine. Eu l-am ridicat si asta a fost greseala mea, ca nimeni nu trebuia sa stie cine este preparatorul sau antrenorul secund. El niciodata nu facea antrenamentele fara sustinerea mea", sustine Reghecampf.

"Sunt constient ca nu mai dominam ca inainte, ca nu mai avem aceeasi forta. Puteam sa facem gratar si a doua zi mergeam la lupta si ii tavaleam pe toti", mai crede tehnicianul stelist.



Reghecampf: “Va fi ultimul meu meci. M-am saturat sa ma bata Dinamo”