FCSB

Cuvinte care nu mai intereseaza pe nimeni: Papp isi face mea culpa de la Belgrad

Paul Papp, omul care a fost coautor al trei goluri in meciul pierdut de Steaua la Partizan cu 4-2, a tinut sa transmita un mesaj din Serbia, inainte de plecarea catre casa. El s-a dus in camera de hotel si a compus pe retelele sociale un mesaj.

"A fost o seara neagra pentru mine intradevar asa cum au fost unele din copilaria mea dar cu ajutorul FAMILIEI si cu ajutorul Lui Dumnezeu voi trece inca o data peste aceasta noapte ! Si doar o noapte va fi ! Caci despre critici...le merit...dar in Romania e un obicei firesc sa dai intr-un om care e jos,care doar el stie ce e in sufletul lui! E foarte usor sa arunci cu mult noroi ! Azi defapt, e foarte greu sa auzi cuvinte sincere si frumoase din gura unor persoane! Aceste persoane nu merita nimic pentru ca ei ofera doar ura si atat ! Pentru ca ei n-au avut o familie care sa ofere dragoste si afectiune neconditionata( de bani ) ! Asta am fost eu in aceasta seara si voi ramane la fel de puternic si ambitios cum am fost si pana acum ! Voi trece si v-oi reveni si mai puternic si voi demonstra ca nu aveti dreptate de fiecare daca cand voi mai calca iarba !", a scris Papp pe Facebook.

Oricum nu ma interesa pe nimeni, faptele sunt consumate. Ceea ce se poate face este gasirea unei solutii pentru ca Steaua sa nu rateze grupele Ligii Europa. 

Papp a gresit la primul gol cu care Partizan a deschis scorul, trimitand cu calcaiul o minge in careul Stelei direct spre un adversar care apoi a marcat. Apoi tot el a deviat in plasa golul cu care gazdele au egalat la 2-2. Tot Papp a lasat un adversar sa treaca usor de el si sa inscrie ulterior golul calificarii lui Partizan, cel 3-2. In fine, Papp se poate considera coautor la eliminarea lui Varela, dupa ce a lasat sa treaca un adversar, iar Varela a trebuit sa preia apararea tarziu si fara sanse reale, primind cartonas rosu la inceputul reprizei a doua. 

Sa nu uitam ca tot Papp gresise si in tur, doar norocul facand atunci ca la fazele acelea ca Steaua sa nu primeasca unul sau doua goluri de la Partizan. Papp nu avea ce sa mai caute pe teren cu Partizan, la retur.

Papp a fost solutia lui Mirel Radoi pentru locul lasat liber de concedierea lui Gabi Tamas. Radoi poarta si el culpa aici, pentru ca Papp a demonstrat meci de meci ca nu are ce cauta la acel post in aparare.

Cert este ca Steaua a pierdut cu Partizan o calificare pe care ar fi putut-o obtine fara erorile lui Papp, sprijinite de Radoi.



Cuvinte care nu mai intereseaza pe nimeni: Papp isi face mea culpa de la Belgrad