FCSB

Nicolae Dica vede FCSB pe noul stadion din Ghencea

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Fostul antrenor al ros-albastrilor in Liga 1 este de parere ca echipa lui Gigi Becali ar trebui lasata sa joace pe noul stadion care se construieste in Ghencea pe locul fostului stadion “Steaua”.

“Ar trebui sa se poate si acolo, cum se poate pe Arena Nationala”, a spus Nicolae Dica pentru Prosport.

“Cum am vazut ca la Craiova echipa lui Mititelu a reusit sa joace pe acel stadion, cred ca si aici se va putea juca, daca se va plati. Banuiesc ca vor putea sa joace”, a mai spus cel alintat “Dicanio” de suporterii stelisti in vremea evolutiilor sale in rosu si albastru.

Nicolae Dica a evoluat pentru FC Steaua Bucuresti intre 2004 si 2008, respectiv in 2011, adunand 136 de meciuri pentru “militari” si 58 de goluri.

In sezonul 2017/2018 Dica a antrenat-o pe FCSB in Liga 1, reusind calificarea echipei in primavara europeana a Europa League dupa trei victorii la rand in primele trei etape din faza grupelor.

FCSB o invingea pe Lazio la Bucuresti, cu 1-0, in 16 februarie 2018, obtinand prima victorie din istorie in fata unei echipe din Italia in cupele europene.

Suporterii FCSB vor ca echipa lor sa inaugureze noul stadion din Ghencea

Gheorghe Mustata, liderul suporterilor echipei FCSB, a propus ca echipa din Liga 1 sa inaugureze noul stadion construit in Ghencea, propunere imbratisata de Helmuth Duckadam, presedintele de imagine al ros-albastrilor.

“Marea mea ambitie este sa jucam noi, FCSB cum ne spuneti voi, chiar meciul de deschidere al stadionului. Poate fi un meci FCSB – Galatasaray, spre exemplu”, a spus Mustata la Radio Sport 1.

“Abia astept ca acesti suporteri, dupa ce se vor organiza, vor umple stadionul Steaua, pentru ca avem tot dreptul sa jucam acolo. E facut si din banii nostri. Nu cred ca Armata poate administra acel stadion si nu cred ca vor fi atat de naivi sa refuze banii celor care vor sa plateasca pentru a juca acolo”, a declarat Duckadam, anunta Digi Sport.

Nicolae Dica este in prezent secundul lui Mirel Radoi la prima reprezentativa a Romaniei.



Nicolae Dica vede FCSB pe noul stadion din Ghencea