FCSB

Lovitura de teatru pentru fanii FCSB. Becali renunta la brandul “Steaua”

Daca mai existau sustinatori ai ros-albastrilor care sperau la o impacare intre Gigi Becali si Armata pe subiectul “Steaua”, ultima declaratie a lui Gigi Becali mareste si mai mult falia creata intre cele doua parti aflate in litigiu.

“Ce a castigat Talpan? Numele Steaua? Eu ma numesc FCSB si gata. Daca imi da cineva milioane sa schimb marca asta si n-o mai schimb”, a anuntat Becali la Pro x.

Desi cu doar cateva zile in urma, incurajat de motivarea Curtii de Apel Timisoara in cazul palmaresului Universitatii Craiova, Becali anunta ca se va folosi de aceasta speta pentru a recupera marca Steaua, Becali si-a schimbat radical opinia.

“Nu ma intereseaza marca, nu ma intereseaza nimic. O echipa care este emblema Romaniei nu mai are numele. Bine, ma, gata!”, a mai spus Becali.

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a declarat la randul sau ca singura cale de impacare cu Gigi Becali s-ar intampla numai in masura in care patronul FCSB ar plati prejudiciul calculat pentru folosirea fara drept a numelui Steaua. Un prejudiciu de 37.5 milioane de euro care face obiectului unui proces pe rol.



Lovitura de teatru pentru fanii FCSB. Becali renunta la brandul “Steaua”