FCSB

Gigi Becali interzis pe stadioanele din România

Comisia de Disciplină a dispus suspendarea lui Gigi Becali, patronul echipei FCSB, din cauza unor afirmații considerate discriminatorii și sexiste la adresa arbitrei Cristina Trandafir.

Gigi Becali a atacat-o dur pe Cristina Trandafir după meciul FCSB – FC Botoșani, când aceasta s-a aflat în camera VAR.

”Arbitrajul...Mie îmi place arbitrul ăsta, după fața lui se vede că e om bun. Va ajunge mare arbitru. El nu are nicio vină, bine, are o mică vină că a fost fault la Șut înainte. De vină a fost femeia de la VAR, dar nici pe aia nu sunt supărat. Îi dau un sfat, să se lase de arbitraj și să nu mai arbitreze bărbați. Sau să se ducă să arbitreze la femei, dacă vrea să-i îndeplinească Dumnezeu dorințele”, a declarat Gigi Becali la momentul respectiv.

”Arbitrul a arbitrat bine, dar vine o femeie și spune roșu. Lasă mă femeile la femei și bărbații la bărbați. Cum să vină o femeie să ia decizie la bărbați. Cum să vină o femeie să ia decizie la bărbați. Dacă avea inteligență anula roșu, dar dacă pui femeia să anuleze pe bărbat se alege praful”, a continuat Becali derapajul său.

Patronul celor de la FCSB a fost interzis practic de pe toate stadioanele din România în următoarele șase luni.

În plus, Becali trebuie să achite și o penalitate sportivă de 5.000 de lei.

”În temeiul art. 52/2/b din RD, pârâtul Becali George se sancționează cu suspendare 6 (șase) luni și penalitate de 50.000 lei În conformitate cu prevederile art. 45/1 din RD al FRF, pârâtul Becali George va executa sancțiunea pentru abaterea disciplinară cea mai gravă prevăzută de art. 52/2/b din RD, suspendare 6 (șase) luni și penalitate de 50.000 lei”, se arată în motivarea expusă pe site-ul FRF.



Gigi Becali interzis pe stadioanele din România