FCSB

Un nou derapaj marca Gigi Becali: ”Femeia de la VAR să se lase de arbitraj”

Sursă foto: captură youtube iamsport

Patronul echipei FCSB a comentat pe marginea meciului câștigat greu cu ultima clasată FC Botoșani.

”Emoții nu mai sunt. Să zicem că luam bătaie, erau tot șapte puncte. Emoții nu erau pentru că oricum aveam 1-0, tot noi dominam jocul în zece. Am avut încredere că oricum o să câștigăm. Tot Botoșaniul ăsta a bătut CFR-ul, cu noi n-au putut să lege trei pase.

”Arbitrajul...Mie îmi place arbitrul ăsta, după fața lui se vede că e om bun. Va ajunge mare arbitru. El nu are nicio vină, bine, are o mică vină că a fost fault la Șut înainte. De vină a fost femeia de la VAR, dar nici pe aia nu sunt supărat. Îi dau un sfat, să se lase de arbitraj și să nu mai arbitreze bărbați. Sau să se ducă să arbitreze la femei, dacă vrea să-i îndeplinească Dumnezeu dorințele”, a declarat Gigi Becali.

”Arbitrul a arbitrat bine, dar vine o femeie și spune roșu. Lasă mă femeile la femei și bărbații la bărbați. Cum să vină o femeie să ia decizie la bărbați. Cum să vină o femeie să ia decizie la bărbați. Dacă avea inteligență anula roșu, dar dacă pui femeia să anuleze pe bărbat se alege praful”, a continuat Becali derapajul său.

FCSB s-a impus cu 3-2 în meciul cu FC Botoșani și are zece puncte peste CFR Cluj și Rapid, cu trei etape rămase din sezonul regular.

Echipa bucureșteană a avut doi eliminați, pe Nana Antwi și Darius Olaru, ambii după intervenția arbitrilor din camera VAR, unde s-a aflat și Cristina Mariana Trandafir, arbitra pusă la zid de Becali prin afirmațiile prezentate mai sus.



Un nou derapaj marca Gigi Becali: ”Femeia de la VAR să se lase de arbitraj”