FCSB

Gigi Becali: ”Campionatul e cam luat”

FCSB are 12 puncte față de CFR Cluj, echipa pe care Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, o consideră în continuare principala rivală în lupta pentru titlul acestui sezon.

FCSB, victorie la limită cu Sepsi

”Ăsta a fost meciul de care ne temeam, dar am avut și vreo patru jucători răciți. Coman nici nu prea s-a antrenat, ia antibiotic, Șut nu era. Chiar în situația asta puteam să dăm golul doi prin Miculescu și se închidea.

”A doua repriză ne-am retras, dar altfel decât ne retrăgeam acum un an. Ei n-au avut ocazii și am avut reacție. Emoție n-a fost, de ce, pentru că ei au avut posesia la centru, nu s-au apropiat de poartă.

”Noi am câștigat deja etapa asta, 12 puncte de CFR Cluj. Eu tot la CFR rămân, cred că e mai periculoasă, mai puternică. Mizez pe faptul că Mutu e la început și va vedea ce nu trebuie să intre în teren. Plus de asta o să vină și Rotaru din spate, eu chiar mizez pe Rotaru pentru locul doi. Se vor bate acolo între ei.

”Campionatul e cam luat. Avem patru meciuri, Botoșani, Voluntari, Petrolul și U Cluj, pe urmă e Rapid. Câștigăm astea cinci meciuri și suntem campioni. Avem meci mai greu în Giulești, dar sper să câștigăm. Pe urmă, după două meciuri, dăm artificiile. Pe Rapid nu o văd periculoasă în timpul jocului, nu știu de ce că nu sunt specialist”, a declarat Gigi Becali.

FCSB conduce în clasament după 25 de etape, fiind urmată la 9 puncte de Rapid.



Gigi Becali: ”Campionatul e cam luat”