FCSB

Craciunescu dezvaluie motivele plecarii lui Tucudean: "Hai sa va spun eu ce s-a intamplat cu adevarat"

Fostul arbitru international Ion Craciunescu a vorbit despre plecarea lui George Tucudean de la Steaua. Desi initial s-a spus ca Mirel Radoi l-ar fi dat afara din cauza salariului mare, lucrurile se pare ca nu stau asa, 

"Hai sa va spun eu ce s-a intamplat cu adevarat. Tucudean s-a luat in contre cu Radoi si imediat a fost dat afara. Eu nu vorbesc fara sa stiu! Fac aceasta afirmatie intrucat stiu ce s-a intamplat! Radoi nu-l dadea afara pe Tucudean daca nu avea un motiv temeinic. E la mintea cocosului!”, a spus Craciunescu pentru Digi Sport.

Zilele trecute, Helmuth Duckadam fusese primul care vorbise despre excluderea lui Tucudean, o mutare hotarata de Mirel Radoi. Oficialul Stelei indicase probleme cu salariul, Radoi si Tucudean avand divergente pe aceasta tema, ceea ce a dus la o masura extrema. 

Tucudean venise in iarna cu surle si trambite la Steaua, imprumutat de la Charlton. El mai are contract cu Steaua pe durata intregului sezon actual, iar clubul roman ii plateste un salariu anual de 250.000 de euro.  Mirel Radoi l-a exclus zilele trecute si pe Gabi Tamas, dupa ce acesta nu s-a trezit sa vina la antrenament. 

Tamas fusese prima "victima"

"Tamas nu s-a prezentat la antrenament. Primul lucru pe care l-am comunicat cand am intrat in vestiar a fost ca disciplina e numarul unu. Nu poate face parte din lotul nostru, nu putem strica atmosfera echipei prin prisma unui jucator care nu vrea su fie alaturi de noi. Atata timp cat el nu vrea sa faca parte din acest lot din punctul meu de vedere nu va continua. Cat sunt eu aici, nu. Imi pare rau pentru el, dar drumul nostru cu el se incheie aici", a spus Radoi la acea vreme. 

[news-114817]



Craciunescu dezvaluie motivele plecarii lui Tucudean: "Hai sa va spun eu ce s-a intamplat cu adevarat"