FCSB

Radoi da afara pe banda rulanta

Noi amanunte din vestiarul Stelei legate de conflictele lui Mirel Radoi continua sa apara si sa explice restructurarile din lotul Stelei. 

George Tucucean a fost exclus din lotul Stelei de Mirel Radoi, conform unor declaratii ale lui Helmuth Duckadam pentru postul tv Digi Sport. Acesta este motivul pentru care Tucudean nu a aparut deloc in acest campionat. Radoi a incercat sa discute cu Tucudean probleme salariului, insa nu s-au inteles, iar antrenorul a luat masura extrema. 

Tucudean venise in iarna cu surle si trambite la Steaua, imprumutat de la Charlton. El mai are contract cu Steaua pe durata intregului sezon actual, iar clubul roman ii plateste un salariu anual de 250.000 de euro. 

Mirel Radoi l-a exclus zilele trecute si pe Gabi Tamas, dupa ce acesta nu s-a trezit sa vina la antrenament. 

"Tamas nu s-a prezentat la antrenament. Primul lucru pe care l-am comunicat cand am intrat in vestiar a fost ca disciplina e numarul unu. Nu poate face parte din lotul nostru, nu putem strica atmosfera echipei prin prisma unui jucator care nu vrea su fie alaturi de noi. Atata timp cat el nu vrea sa faca parte din acest lot din punctul meu de vedere nu va continua. Cat sunt eu aici, nu. Imi pare rau pentru el, dar drumul nostru cu el se incheie aici", a spus Radoi la Digi Sport.

[news-114817]



Radoi da afara pe banda rulanta