FCSB

Becali mai vrea jucatori: "Am facut oferta pentru Alexe si Nica de la Dinamo"

Gigi Becali arunca bomba pe piaTa transferurilor. Imediat ce s-a inTeles cu Marius Stan pentru transferul lui Cornel Rapa de la OTelul, Becali isi arunca privirile la vecinii din Stefan cel Mare. Gigi Becali ii vrea pe Marius Alexe si pe Constantin Nica.A‚
AZI LIVE: Steaua - Dinamo Kiev (20:30)
Amicale Steaua: Program si rezultate

"Am facut oferta pentru Nica si pentru Alexe de 3 milioane de euro. 2 milioane pentru Alexe si 1 milion pentru Nica. Oferta a fost trimisa clubului Dinamo prin Victor Becali. Ce-i mai bine? Sa iei trei milioane de la Becali si sa salvezi clubul sau sa ajunga la insolvenTa", a spus finanTatorul Stelei la GSP TV.

"Cumpar tot ce este valoros in Romania pentru viitor. Il iau pe Alexe cu 2 milioane si-l vand cu 10, ca io-s gigi Becali. Si pe Nica il iau cu unu si-l vand cu 7. ATi vazut caTi jucatori are naTionala de la Steaua? Peste un an vreau sa fie toTi 11 de la Steaua", a mai spus Gigi Becali.

Becali vrea sa-i atraga pe cei doi dinamovisti la Steaua si le promite salarii de 10.000 de euro lunar, faTa de 5.000 cat castiga la Dinamo, dar si prime de instalare.

 

Onlinesport: Irina Maxim



Becali mai vrea jucatori: "Am facut oferta pentru Alexe si Nica de la Dinamo"