FCSB

Becali anunta sfarsitul lui Boldrin la Steaua

Rabdarea lui Gigi Becali cu Fernando Boldrin a ajuns la capat si mijlocasul brazilian care nu s-a prezentat la reunirea Stelei are zilele numarate in echipa ros-albastra.

Becali spune ca Boldrin l-a anuntat cu privire la intarzierea de la reunirea lotului stelist si precizeaza ca este dispus sa renunte la jucator in perioada urmatoare.

"Mi-a spus ca intarzie. A fost bun, ii multumesc, a dat si goluri, dar eu trebuie sa intaresc echipa. Unii jucatori sunt buni peste tot, dar nu si cand vin la Steaua", a spus Becali la Digi Sport.

Citește și... Reunire cu portile inchise la Steaua

Oferit inapoi Astrei

Patronul Stelei a mai declarat ca a discutat cu oficialii Astrei Giurgiu pentru un schimb Boldrin contra Morais si Teixeira.

"Am semnat deja contractul cu Junior Morais pentru la vara. Le-am spus sa mi-i dea de acum pe Junior Morais si Teixeira si eu il dau pe Boldrin. Trebuie sa-l convinga ei pe Boldrin", a precizat Becali.

Cifre

Transferat in vara de la Astra, Boldrin nu a reusit sa produca la Steaua impactul asteptat de patron. Jucatorul brazilian in varsta de 27 ani a marcat sapte goluri si a oferit alte trei pase decisive in cele 32 de meciuri disputate in tricoul ros-albastru.



Becali anunta sfarsitul lui Boldrin la Steaua