FCSB

Reunire cu portile inchise la Steaua

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial/

Steaua s-a reunit miercuri dimineata de la ora 10:00 la noua baza de pregatire din Berceni, iar din lotul convocat de Laurentiu Reghecampf nu mai fac parte sapte jucatori.

Astfel, jucatorii Golubovic, Mitrea, Aganovic, Dan Popescu, Enceanu, Valceanu si Chitosca au fost anuntati ca nu mai fac parte din planurile antrenorului Reghecampf.

Clubul doreste rezilierea contractelor acestora, iar jucatorii au la dispozitie o saptamana pentru a-si gasi alte angajamente. In caz contrar se vor pregati in regim separat de restul echipei.

Alibec, prima zi ca stelist

In alta ordine de idei, ziua de miercuri a fost prima pentru Denis Alibec in postura de jucator al Stelei dupa transferul de la Astra Giurgiu.

Privit ca solutia salvatoarea pentru iesirea Stelei din criza, Alibec are posibilitatea sa evolueze pentru clubul la care s-a format ca junior.

Citește și... Boldrin nu s-a prezentat la reunirea Stelei

Sedinta de pregatire de miercuri s-a desfasurat cu portile inchise, iar peste doua zile stelistii sunt asteptati Institutul National de Medicina Sportiva pentru traditionala vizita medicala.

Stelistii vor pleca pe 7 ianuarie in cantonamentul din Antalya, acolo unde vor ramane pana pe 19 ianuarie pentru prima perioada de pregatire centralizata a iernii. Amanunte aici despre amicalele Stelei.



Reunire cu portile inchise la Steaua