FCSB

Anunt de ultima ora despre locul care va gazdui finala campionatului FCSB – CFR Cluj

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial

Mihai Stoica, managerul general al echipei FCSB, a anuntat unde va disputa echipa bucuresteana meciul cu CFR Cluj din ultima etapa a playoff-ului.

“Vom juca la Buzau, asa cum am spus de prima data, dar sa vedem daca meciul ala se va juca cu titlul pe masa. In opinia mea, indiferent de miza, se va juca la Buzau”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

“Eu ma simt exceptional acolo, jucatorii la fel. De ce sa nu mergem acolo, daca suntem izgoniti din orasul pe care il reprezentam?! Nu e prima oara”, a mai spus oficialul de la FCSB.

Arena Nationala nu va fi disponibila la data meciului cu CFR Cluj, cel mai mare stadion al tarii fiind inchiriat incepand cu 16 mai de organizatorii festivalul de muzica electronica SAGA timp de o luna.

Pe Arcul de Triumf cei de la FCSB nu pot juca stiuta fiind opozitia Federatiei Romane de Rugby pentru a deschide stadionul evenimentelor de fotbal, cu exceptia actiunilor echipelor nationala.

Subiectul FCSB in Ghencea a fost transat de ministrul Apararii intr-o interventie publica si este caz inchis pentru moment.

N-ar fi prima aoara cand FCSB evolueaza la Buzau, una dintre “casele” echipei lui Gigi Becali chiar si in acest sezon, cand Arena Nationala a fost inchiriata de Primaria Capitalei organizatorilor Campionatului Mondial de DOTA in toamna lui 2021.



Anunt de ultima ora despre locul care va gazdui finala campionatului FCSB – CFR Cluj