FCSB

FCSB nu ajunge prea curand in Ghencea. Ministrul Apararii s-a pronuntat pe subiect

Vasile Dincu a vorbit despre posibilitatea ca echipa lui Gigi Becali sa evolueze in ultima partida a sezonului, cu CFR Cluj, pe noul stadion din Ghencea.

“Nu avem contract cu clubul FCSB. Nu avem nici cu LPF sau cu FRF. Din acest punct de vedere nu putem da un raspuns acum.

“Domnul Becali nu inchiriaza stadioane, dar probabil ca ar putea inchiria unde vrea. Probabil ca trebuie si cei care sunt proprietari aici sa accepte acest lucru.

“Problema tine de oportunitatile pe care le avem in acest moment de disponibilitatea stadionului, nu faptul ca echipa lui Becali, care se revendica de la Steaua, trebuie sa joace pe acest stadion”, a spus Vasile Dincu.

Ministrul Apararii a adus in discutie si suporterii care sunt impartiti pe acest subiect.

“E o problema care tine si de suporterii Stelei, de toata comunitatea care inseamna Steaua si sigur ca vocea acestei comunitati este importanta pentru oriceine”, a mai spus Dincu.

Reactia acestuia a venit dupa ce Gigi Becali a anuntat public ca va merge in audienta la ministrul Apararii si la primul ministru pentru ca FCSB sa poata evolua pe noul stadion din Ghencea.

Dincu i-a dat replica si lui Florin Tanase, care afirmase ca stadionul din Ghencea este construit si din banii lui.

“A investit statul roman in acest stadion, prin Compania Nationala de Investitii. Cine revendica acest stadion e poporul roman.

“Eu inteleg lobby-ul pe care il face FCSB, dar nu e chiar asa, nu reactioneaza chiar toata lumea din tara asta pentru ca cineva vorbeste la televizor”, a mai spus Dincu.



FCSB nu ajunge prea curand in Ghencea. Ministrul Apararii s-a pronuntat pe subiect