Liga 1

Steaua va juca meciurile importante pe Stadionul National

Presedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argaseala, a declarat, marti, la finalul tragerii la sorti a programului Ligii I, editia 2012-2013, ca gruparea ros-albastra va stabili ce meciuri va programa pe Arena Nationala în functie de partidele din primele doua-trei etape ale noului sezon. El a vorbit si despre meciurile din primele etape, spunînd ca echipa din Chiajna careia i-a "suflat" antrenorul sa nu mai aiba potentialul din sezonul trecut.

"Meciurile impotrante le vom juca cu siguranta pe Arena Nationala, ramâne sa vedem care vor fi cele importante. Pentru ca, de exemplu, Otelul Galati era echipa care câstigase campionatul si era considerat meci important. Acum ramâne de vazut cum se vor comporta echipele în primele doua-trei etape si ne vom da seama care sunt cele care au pretentii foarte mari", a explicat oficialul stelist.

"Îmi doresc sa nu dezamagim suporterii în prima etapa si sa câstigam" Valeriu Argaseala

Argaseala spera ca adversara Stelei din prima etapa, Concordia Chiajna, sa nu mai fie surpriza campionatului si în noul sezon.

"Putem sa spunem ca începem bine campionatul cu Concordia Chiajna, pentru ca întâlnim o echipa care n-a prins primele sase locuri. Dar în acelasi timp trebuie sa tinem cont ca la Chiajna este fostul antrenor al echipei Steaua (n.r. - Ilie Stan) si probabil ca ambitiile sunt destul de mari. Concordia sper sa nu mai aibã potential sa fie din nou surpriza campionatului si sa joace în asa fel încât sa câstigam noi punctele. Îmi doresc sa nu dezamagim suporterii în prima etapa si sa câstigam", a spus Argaseala.

Presedintele CA al clubului din Bulevardul Ghencea a afirmat ca programul noii editii a Ligii I este echilibrat având în vedere faptul ca în perioada în care Steaua va disputa derbiurile cu Rapid, CFR Cluj si Dinamo toate aceste echipe ar putea juca si în grupele cupelor europene.

"Când începem sa jucam cu Rapid, CFR Cluj si Dinamo, cam atunci încep si meciurile din grupele cupelor europene. Daca o sa ne calificam toate atunci o sa fie un program echilibrat pentru toate. Steaua sunt convins ca va arata foarte bine cu Reghecampf. O sa vedeti dupa pregatire cum o sa apara echipa la primul meci. E foarte bine ca este liniste la Steaua si ca echipa este conturata înainte de plecarea în pregatire", a precizat Valeriu Argaseala.



Steaua va juca meciurile importante pe Stadionul National