Liga 1

Steaua-Rapid nu se mai disputa. Rapid, retrogradata in Liga 2!

Dumitru Dragomir asteapta hartia oficiala de la TAS in privinta memoriului inaintat de clubul Concordia Chiajna si spune ca derby-ul Steaua-Rapid, programat sambata 3 august in etapa a 3-a, nu se va mai disputa. Cele doua meciuri jucate de Rapid in Liga 1, cu Vaslui si Viitorul, vor fi anulate, iar Concordia Chiajna va intalni cele doua echipe la date stabilite de LPF.

"Stiam ca asa se va intampla. Lumea zicea ca sunt nebun, dar eu ma bazam pe lucruri concrete. In aceasta dimineata am fost anuntati de avocat si de cei de la TAS ca am castigat", a spus Ionut Chirila pentru Digi Sport.

La randul sau, presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat ca asteapta hartia oficiala de la TAS si ca Liga se va supune hotarii Tribunalului de la Lausanne.

"Noi trebuie sa punem in aplicare decizia TAS. Daca TAS a luat aceasta hotarare si ne-o comunica, nu avem loc de intrepretari si trebuie sa o punem in aplicare, sa retrogradam Rapidul. Pana nu primim motivarea nu putem face nimic. Daca acest document vine pana la ora meciului Steaua - Rapid, acesta nu se mai joaca", a declarat vineri Dragomir.

Steaua - Rapid ar trebui sa aiba loc sambata de la ora 21:00.

Mircea Minea, primarul orasului Chiajna, a spus ca a primit vineri un mesaj de la TAS si ca Rapid va fi inlocuita in Liga 1 de Concordia Chiajna.



Steaua-Rapid nu se mai disputa. Rapid, retrogradata in Liga 2!