Liga 1

Steaua pierde sec la Brasov

Steaua a jucat lamentabil si a pierdut luni seara la Brasov, in Liga 1, primind trei goluri în timp ce a marcat o singura data. Patru penalty-uri a acordat Marius Avram în acest meci, unul fiind ratat de Steaua prin Rusescu, cel care a înscris, tot din penalty, singurul gol al ros-albastrilor.

Dupa dezastrul din Europa cu Stuttgart, Steaua spera sa-si scoata pârleala în fata Brasovului. Meciul de sub Tâmpa n-a fost însa unul pe care stelistii sa si-l aminteasca în viitor cu placere. Steaua a avut unul dintre cele mai slabe jocuri din acest sezon, a fost dominata în destule momente si a dat dovada de multe momente de slabiciune.

Prima repriza s-a încheiat la egalitate, ambele echipe reusind sa transforme câte un penalty, ambele acordate corect de Marius Avram. Mai întâi, în minutul 15, Buga a fost agatat din spate de Chiriches si Paul Batin a deschis scorul de la punctul cu var. Nici 10 minute mai târziu, Rusescu a fost busculat în careu de Madeira si arbitrul a acordat penalty pentru Steaua, Rusescu achitându-se cu succes de aceasta sarcina.

Dupa un 1-1 la pauza care punea în pericol planurile stelistilor de a pune mâna pe prima pentru cinci victorii consecutive, Reghecampf a facut doua modificari, Pintilii si Adi Popa fiind trimisi în teren pentru startul reprizei a doua. Schimbarile nu s-au reflectat si în jocul ros-albastrilor, tot stegarii fiind în continuare la cârma jocului.

Iar în minutul 61, brasovenii s-au instalat iar la conducere dupa o faza incendiara în careul stelistilor. Batin a sutat din stânga în forta, Tatarusanu a respins în partea opusa la picioarele lui Georgian Paun, care a trimis pe sub portar în plasa.

Steaua a avut sansa egalarii, tot din penalty, în minutul 80, însa Rusescu a ratat incredibil cu un sut peste poarta. Oricum lovitura de pedeapsa a fost acordata usor, dupa ce Adi Popa a cazut teatral la un duel cu Ionescu în marginea careului.

Un al patrulea penalty acordat în acest meci avea sa stabileasca scorul final. Gardos l-a incomodat pe Batin în momentul patrunderii spre poarta, în careu, si Brasovul a primit lovitura de la 11 metri, pe care a transformat-o fara probleme de Mugurel Buga.



Steaua pierde sec la Brasov