Liga 1

Steaua castiga ultimul meci din Ghencea in fata Otelului

Steaua a disputat în etapa a saptea ultimul sau meci în Ghencea, în fata Otelului Galati, de runda viitoare stelistii urmând sa se mute pe Arena Nationala. Trupa lui Reghecampf s-a impus prin golurile marcate în startul meciului de Rocha si Pintilii, primul fiind din offside. Golul otelarilor a fost înscris de Viglianti.

Calificarea în grupele Europa League a dat aripi formatiei antrenata de Laurentiu Reghecampf, stelistii începând cu un moral excelent partida de pe teren propriu cu Otelul. Stelistii au deschis scorul în Ghencea înca din minutul 3, dupa ce Adi Rocha a reluat cu capul în plasa centrarea de la Georgievski. În momentul pasei, Adi Rocha era însa în offside, dar asistentul n-a ridicat fanionul.

Doar cinci minute au trecut si Steaua si-a majorat avantajul pe tabela, Mihai Pintilii reusind primul sau gol în tricoul ros-albastrilor cu un sut din alergare de la mariginea careului. Dupa alte cinci minute Otelul a redus din diferenta, cu un gol de generic. Viglianti l-a vazut pe Tatarusanu iesit dintre buturi si a încercat poarta cu un sut de la 35 de metri. Torpila l-a depasit în aer pe portarul stelist, mingea a atins transversala si a cazut apoi în poarta.

Pâna la pauza meciul a scazut în intensitate, chiar daca se anunta unul foarte animat. Rusescu si Rocha, dar si Szukala în anumite faze au amenintat poarta gazdelor, pentru ca pentru Otelul doar Marius Pena sa mai semneze o ocazie de gol.

Repriza secunda a fost chiar mai saraca în faze de poarta. Steaua a încercat sa tina cât mai mult mingea, sa nu dea ocazia otelarilor sa se apropie prea mult de careul lui Tatarusanu, pentru a proteja astfel avantajul minim din startul meciului.



Steaua castiga ultimul meci din Ghencea in fata Otelului