Liga 1

Statistici dupa etapa a 30-a din Liga 1

Astra nu a izbutit inca sa invinga, in campionat, pe terenul lui CS Gaz Metan. E drept, a remizat de patru ori in cele cinci jocuri disputate la Medias. Si altele.

- FC CFR 1907 Cluj n-a reusit inca sa castige „acasa” cu CS Concordia Chiajna, in cele trei confruntari avute pana acum a remizat de doua ori si o data a pierdut.

- Cornel Talnar a obtinut prima sa victorie ca antrenor in fata lui SC Dinamo 1948. Pana acum, din patru confruntari, obtinuse doar un egal, in rest pierzand.

- Antrenorul Catalin Anghel (AFC Sageata Navodari) a condus pentru a 50-a oara un meci de pe banca in Liga I, din pacate pentru el acesta a fost pierdut chiar pe teren propriu.

- Prima victorie ca antrenor pentru Costinel Botez (SC Vaslui).

- Alti doi antrenori noi in aceasta etapa. Unul dintre ei este debutant in primul esalon, Daniel Bona, de la ASC Corona 2010 Brasov, in timp ce Marin Barbu revine la FC Ceahlaul Piatra Neamt, aceastia inlocuindu-i pe Adrian Hirlab si, respectiv, Marian Bondrea, cei din urma investiti in functii foarte de curand.

- Trei debutanti in aceasta runda printre jucatori: Leonte, A. Manea (ambii ASC Corona 2010 Brasov) si Mares (SC Vaslui).

- Meciuri „rotunde” in LI pentru mai multi fotbalisti: al 100-lea pentru Astafei (FC Otelul Galati), al 50-lea pentru Neacsa (ASC Corona 2010 Brasov), Mansaly (SC Dinamo 1948 Bucuresti) si Gabriel Machado (FC Universitatea Cluj)

- Cifre „rotunde” ale numarului de goluri in Liga I pentru trei fotbalisti straini: Golubovic (FC Ceahlaul Piatra Neamt) al 30-lea, iar Albin (FC Petrolul Ploiesti) si Piovaccari (FC Steaua Bucuresti) pe al 10-lea

- Debut pe prima scena atat pentru un arbitru, dar si pentru un arbitru asistent, Florin Andrei (Targu Mures), respectiv Vasile Popescu (Buzau).

Sursa: FRF



Statistici dupa etapa a 30-a din Liga 1