Liga 1

Spectacol în Giulești. Rapid obține toate punctele cu Poli Iași după un meci cu cinci goluri

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial/

Echipa Rapid București a câștigat meciul de pe teren propriu disputat contra nou-promovatei Poli Iași, cu 3-2, vineri seara, în etapa a 12-a din Liga 1.
Așa am trăit Rapid - Poli Iași

Un meci care practic putem spune că a început de la 1-0 pentru echipa vizitatoare. Sergiu Buș a deschis scorul, în minutul 6 după o fază fixă de la colțul terenului.

Claudiu Petrila a restabilit egalitatea în minutul 20 cu un șut din interiorul careului după o pătrundere personală în flancul stâng.

Rapid a continuat să preseze și Alexandru Ioniță i-a adus pe giuleșteni în avantaj după alte două minute din pasa kosovarului Albion Rrahmani.

Poli Iași a marcat pentru 2-2 prin Julian Marchioni după o altă lovitură de la colțul terenului, în minutul 39.

În prelungirile primei reprize giuleștenii au ratat o lovitură de la 11 metri prin Rrahmani. Șutul acestuia de la punctul cu var a fost reținut de portarul Ionuț Ailenei.

Golul victorie a fost adus de Ioniță în partea secundă, minutul 60, din pasa lui Petrila pătruns în viteză pe flancul stâng.

Rapid ajunge la 22 de puncte și ocupă pentru moment locul trei în clasament, cu cel mai bun atac din campionat (25 de goluri marcate).

Caseta tehnică

Rapid: H. Moldovan - Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Oaidă (Pănoiu 87), Al. Albu, Al. Ioniţă (Kait 76) – Funsho Bamgboye (Papeau 64), A. Rrahmani, Petrila (C. Cîrjan 87). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Poli Iași: Ailenei - Jatoba, Fl. Ilie, Samayoa (Katanec 65), Ispas – Bordeianu (Belu Iordache 54), Marchioni - A. Gheorghiţă (A. Dumitru 54), Al. Roman (R. Ion 76), Luis Phelipe (Vojtus 77) – S. Buş. Antrenor: Leo Grozavu.

Cartonaşe galbene: Petrila 86, Cîrjan 88 / Fl. Ilie 57.

Arbitri: Marcel Bîrsan - Imre-Laszlo Bucsi, Marius Badea.



Spectacol în Giulești. Rapid obține toate punctele cu Poli Iași după un meci cu cinci goluri